Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Jeans
Bag
Skjorta
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kjol
Kappa
T-shirt
Klänning
Blus
Kofta
Tröja
T-shirt
Sneakers
Klänning
Väska
Boots
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Pullover
T-shirt
Klänning
Kavaj
Halsduk
Slacks
Skjorta
Väska
Knytblus
Skjorta
Slipover
Byxor
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Kappa
Cape
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Kappa
Kostymbyxa
Pullover
Stövel
Kavaj
Kjol
Kavaj
Cardigan
Väska
Klänning
Kavaj
Tröja
Kappa
Klännning
Kappa
Jacka
Klännning
Klänning
Stickad klänning
örhängen
Kjol
Kofta
Basker
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Blus
Väska
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Linne
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Byxor
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Väst
Skjorta
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Blus
Kavaj
Byxor
Linne
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kappa
Jacka
Kavaj
Väska
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Halsduk
Väska
Blus
Klänning
Knytblus
Vit blus
Väska
Klänning
Linne
T-shirt
Klänning
Knytblus
39   336
43   412
49   383
55   514
24   471

Poké Poké i Malmö

Poké Poké i Malmö – recension

Hej fina. Idag känns det som att jag har lite mer koll på läget än de andra dagarna den här veckan. Skönt! Nu har jag precis varit och köpt med mig en poke bowl på Poké Poké i Malmö som är ett nytt favoritställe för mig. Perfekt lunchställe bara tre minuter från där jag jobbar typ. Det var Anna som drog med mig till Poké Poké i Malmö första gången. Det var bara några helger sedan efter att vi besökt Finloppis.

Jag måste säga att jag blev helt frälst i poké bowls och Poké Poké i Malmö. Min favorit bland deras poke bowls är en som heter Happy Salmon Bowl med lax, ris, coleslaw, avokado, gurka, rättika picklad rödlök, örtmix och wasabi mayo. Första gången jag var där var det slut på lax så jag tog den med tonfisk istället men nu hade de lax så jag fick min favorit. Så gott!

Faktiskt så blir man så sjukt mätt på poke bowls från Poké Poké i Malmö.  Jag vet inte riktigt hur nyttigt det är med poke bowls men de är i alla fall väldigt fräscha och goda och man står sig hela eftermiddagen. Idag valde jag att ta take away så jag skulle hinna jobba in lite av lunchen. Det gick hur smidigt som helst. Jag tror att jag lyckades undvika den värsta lunchrushen :).

Nu är det dags att börja jobba igen så jag hinner möta upp Anna vid 16.30. Ha en underbar fredag fina ni!

 

Poke bowl från Poké Poké i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?