Poké Poké i Malmö

Poké Poké i Malmö – recension

Hej fina. Idag känns det som att jag har lite mer koll på läget än de andra dagarna den här veckan. Skönt! Nu har jag precis varit och köpt med mig en poke bowl på Poké Poké i Malmö som är ett nytt favoritställe för mig. Perfekt lunchställe bara tre minuter från där jag jobbar typ. Det var Anna som drog med mig till Poké Poké i Malmö första gången. Det var bara några helger sedan efter att vi besökt Finloppis.

Jag måste säga att jag blev helt frälst i poké bowls och Poké Poké i Malmö. Min favorit bland deras poke bowls är en som heter Happy Salmon Bowl med lax, ris, coleslaw, avokado, gurka, rättika picklad rödlök, örtmix och wasabi mayo. Första gången jag var där var det slut på lax så jag tog den med tonfisk istället men nu hade de lax så jag fick min favorit. Så gott!

Faktiskt så blir man så sjukt mätt på poke bowls från Poké Poké i Malmö.  Jag vet inte riktigt hur nyttigt det är med poke bowls men de är i alla fall väldigt fräscha och goda och man står sig hela eftermiddagen. Idag valde jag att ta take away så jag skulle hinna jobba in lite av lunchen. Det gick hur smidigt som helst. Jag tror att jag lyckades undvika den värsta lunchrushen :).

Nu är det dags att börja jobba igen så jag hinner möta upp Anna vid 16.30. Ha en underbar fredag fina ni!

 

Poke bowl från Poké Poké i Malmö

Följ:
Share:

Kommentera