Annons: Shoppa min stil

Slacks
Väska
Väska
Knytblus
Kofta
Väst
Linne
Klänning
Cardigan
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klänning
Byxor
Tröja
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Boots
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Bag
Väska
Tröja
Klänning
Pullover
Kofta
Klännning
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Kofta
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Väska
Pälsjacka
Väska
Väska
Knytblus
T-shirt
Väska
Kjol
Kavaj
Cape
Basker
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Slipover
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
T-shirt
Kjol
Grå kavaj
Kjol
Jeans
Blus
Kofta
Kavaj
Blus
T-shirt
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kofta
Kostymbyxa
Skjortklänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Pullover
Byxor
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Byxor
Linne
Kappa
Ankelboots
Klännning
Stövel
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Stickad klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Tröja
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Halsduk
Kappa
Kavaj
Vit blus
Skinnkjol
Skjorta
Kofta
Skjorta
Pullover
Kavaj
Sneakers
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Linne
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

Poké Poké i Malmö

Poké Poké i Malmö – recension

Hej fina. Idag känns det som att jag har lite mer koll på läget än de andra dagarna den här veckan. Skönt! Nu har jag precis varit och köpt med mig en poke bowl på Poké Poké i Malmö som är ett nytt favoritställe för mig. Perfekt lunchställe bara tre minuter från där jag jobbar typ. Det var Anna som drog med mig till Poké Poké i Malmö första gången. Det var bara några helger sedan efter att vi besökt Finloppis.

Jag måste säga att jag blev helt frälst i poké bowls och Poké Poké i Malmö. Min favorit bland deras poke bowls är en som heter Happy Salmon Bowl med lax, ris, coleslaw, avokado, gurka, rättika picklad rödlök, örtmix och wasabi mayo. Första gången jag var där var det slut på lax så jag tog den med tonfisk istället men nu hade de lax så jag fick min favorit. Så gott!

Faktiskt så blir man så sjukt mätt på poke bowls från Poké Poké i Malmö.  Jag vet inte riktigt hur nyttigt det är med poke bowls men de är i alla fall väldigt fräscha och goda och man står sig hela eftermiddagen. Idag valde jag att ta take away så jag skulle hinna jobba in lite av lunchen. Det gick hur smidigt som helst. Jag tror att jag lyckades undvika den värsta lunchrushen :).

Nu är det dags att börja jobba igen så jag hinner möta upp Anna vid 16.30. Ha en underbar fredag fina ni!

 

Poke bowl från Poké Poké i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?