Mindre avslappnad

Hej fina. Den här dagen har gått så sjukt snabbt! Har suttit med en rapport och sen en nyhet och vips så var klockan fem typ. Hann möta upp Anna snabbt på lunchen för att fota en ny outfit. Dock tycker jag aldrig att de bilder man tar på lunchen blir lika bra. Man är stressad och därmed mindre avslappnad så det blir väl att det syns på bilderna på något sätt.

Efter jobbet tog jag mig faktiskt till gymmet där jag körde crosstrainer 45 min. Det var riktigt skönt! Kunde samtidigt se finalen av Paradise Hotel så det blev lite effektivt ?. När jag kom hem vid sjutiden hade Carl också precis kommit hem så vi fixade lite middag tillsammans. Mys! Imorgon ska vi båda iväg på olika håll så bra att vi fick till date night både onsdag och torsdag nu under veckan.

God natt fina ni! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera