H&M x Moschino

H&M x Moschino

Hej fina. Imorse ställde jag klockan för att inte missa när kollektionen H&M x Moschino skulle släppas. Som vanligt var det svårt att komma in på sajten, det är det alltid när H&M släpper sina designersamarbeten. Som tur är kunde jag ta hjälp av Anna som kunde komma in på sajten före mig. Hon klickade hem några produkter till både sig själv och mig. Får se vad vi tycker om dom när de levereras. Går ju alltid att sälja, till och med dyrare, på Tradera sen :).

Det känns som att denna H&M x Moschino kollektion framför allt vänder sig till en yngre målgrupp. Det var väldigt mycket som jag verkligen aldrig skulle sätta på mig, men så fanns det några guldkorn i lite mer stilren stil. Jag köpte smycken och en T-shirt, får se hur jag känner för dem när de levereras :). Mina favoriter ur kollektionen H&M x Moschino nedan.

 

H&M x Moschino

H&M x Moschino

H&M x Moschino
H&M x Moschino
H&M x Moschino

 

Följ:
Share:

1 kommentar

  1. haha
    8 november, 2018 / 19:04

    hahhahah dom där örhängena e ju formade som kondomer lol

Kommentera