Mr.P i Götebotg

Hej fina ni. Igår vid femtiden lämnade jag mässan och gick runt lite i stan. Sedan kom Emma och mötte upp mig och vi drog till Post för ett glas bubbel. Trevligt ställe! Vid åtta hade vi bord på restaurang Mr. P i Göteborg, ett riktigt mysigt ställe vid Avenyn.

Mr. P i Göteborg hade både smårätter och mellanrätter och vi valde två mellanrätter var. Båda tog råbiff och sedan tog jag ceviche och Emma tog gambas. Båda blev mycket nöjda! Vi satt och snackade om livet och såklart gamla minnen från studietiden i Umeå. Tänk att det var över tio år sedan vi lärde känna varandra. Vi fann faktiskt varandra redan första dagen på uppropet. Alltid lika kul att ses och umgås ❤️.

Restaurang Mr. P i Göteborg kändes som ett perfekt ställe för att äta gott och umgås 🙂 Nu kaffe och barnprogram ?. Både jag och Emma kände oss lite trötta igår så det fick bli mycket filter på bilden ?. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera