Så sjukt! Vem gör så?

Hej fina. Jag känner mig helt slut nu efter den här mässdagen faktiskt. Idag hände något som jag blev helt chockad av. Jag tävlar ju ut presentkort på Linas Matkasse och plötsligt är det en som snor själva presentkortet och kommer undan! Så sjukt!! Som tur är kunde vi spärra det och fixa ett nytt att tävla ut. Alltså jag trodde inte det var så lömska personer på sådana här företagsevenemang…

Nu sitter jag på ett café i Nordstan och tar igen mig lite. Snart ska jag möta upp Emma så ska vi ha en riktig tjejkväll tillsammans här i stan. Det ska bli så mysigt och roligt! Emma är en sådan vän som man kan vara ifrån i över ett år och sen när man ses är allt som vanligt och vi har lika kul ❤️.

Hoppas att ni har en härlig tisdag! Nedan en nästan 8 år gammal bild på Emma och mig ?.

Följ:
Share:

1 kommentar

  1. 7 november, 2018 / 05:47

    Det finns folk till allt, tyvärr. Tur att det gick att spärra.

Kommentera