9   136
28   244
41   351
41   348

Dinner Club på Kasai i Malmö

Dinner Club på Kasai i Malmö

Hej fina ni. Nu tänkte jag berätta om gårdagskvällen då det var premiär för en ny Dinner Club på Kasai i Malmö, Dinner Club in the sky. Vid sjutiden kom Anna och hennes man Gracjan till mig och Carl för lite förhäng. Det var första gången som Carl träffade Anna och Gracjan och jag hade heller inte träffat Gracjan så mycket inan så det var kul att lära känna varandra bättre :).

Vi hade bord på Kasai klockan 20.45 och där träffade vi även Linda och Aleks. Vi hade inte bord bredvid dem men de som satt mellan oss kunde tänka sig att byta så vi kunde sitta alla tillsammans. Jag gillar verkligen denna nya Dinner Club på Kasai i Malmö. Så roligt och annorlunda evenemang här i Malmö. Hela restaurangen hade förvandlats till ett mentalsjukhus och de som jobbade där var utklädda och gick runt i lokalen och skrämde oss gäster lite. Så udda och rolig grej!

Vi hade missat att man skulle komma utklädd men det får vi se till att vara nästa gång! Utöver underhållning och stämningsfull lokal fick vi även avnjuta en middag med flera rätter. Jag fick jättegoda glutenfria varianter av det jag inte kunde äta på den /ordinarie menyn som de andra åt. Vi fick in en massa sushi, kött, edamame-bönor, vin, sake och annat gott. Det var verkligen en supertrevlig kväll! Älskar att Kasai verkligen satsar på denna Dinner Club och gör något helt utöver det vanliga och vad man förväntar sig i Malmö. Det ska bli så spännande att se vad de ska ha mer för teman både på denna Dinner Club och andra evenemang de anordnar under hösten / vintern och framöver.

Efter middagen när klockan var ganska mycket bestämde jag, Anna, Carl och Gracjan oss för att dra vidare. Vi tänkte först Adelgatan då vi fått drinkbiljetter dit men sedan kände vi att mer häng på Lilla Torg mer var vår grej. Det blev verkligen en trevlig och lyckad kväll!

Nu sitter jag på ett tåg till Göteborg då jag ska ställa ut på en mässa där med jobbet måndag till onsdag. Det var längesedan jag och Carl var ifrån varandra flera dagar. Det ska nog gå vägen 🙂 Jag ska ju bo hos mina vänner Emma och Gustaf och då det var över ett år sedan jag träffade dom sist ska det såklart bli superroligt och mysigt.

Ha en underbar söndag fina ni!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?