Ska bli så spännande!

Hej fina ni. Åh vad jag har längtat till den här helgen. Det gick bra på jobbet igår men det blev jobb ända till sju vilket jag inte hade räknat med men jag ville verkligen bli helt klar för att inte behöva jobba nu under helgen. Idag vaknade både jag och Carl tidigt. Han somnade om men jag passade på att gå upp för att blogga och fixa lite med mitt företag. Ska nog väcka honom snart så kan vi äta frukost tillsammans. Älskar långa mysiga frukostar på helgen.

Idag ska vi nog mest städa och handla och så. Ikväll kommer Anna och Gracjan hit och sen ska vi till Kasai in the sky för middag. Ska bli spännande med deras nya Dinner Club in the sky. Det ska tydligen vara tema Halloween och hela restaurangen förvandlas till ett “mentalsjukhus där allt kan hända”. De ska ha utklädda skådisar som går runt under själva middagen. Mer om det imorgon 🙂

Nu jobba lite och sedan förbereda frukost. Ha en underbar lördag! ❤️

Min mysiga kofta på bilden nedan, och klänningen som sticker fram lite, är från Saint Tropez.

Följ:
Share:

Kommentera