Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Pullover
Satinkjol
Klänning
Klänning
Tröja
Stövel
Kavaj
Sneakers
örhängen
Blus
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
Jacka
Klänning
Linne
Väska
Vit blus
Kappa
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Kappa
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Cape
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Pullover
Pullover
Klänning
Jeans
Kjol
Pälsjacka
Väst
Kavaj
Väska
Cardigan
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Boots
Halsduk
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Linne
T-shirt
Skjorta
Kostymbyxa
Kofta
Jacka
Klänning
Slacks
Kavaj
Basker
Klännning
T-shirt
Skjorta
Ankelboots
Slingbacks
Väska
Tröja
Kavaj
Knytblus
Klänning
Blus
T-shirt
Linne
T-shirt
Skinnkjol
Blus
Klänning
Byxor
Byxor
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Kappa
Slipover
Skjorta
Kjol
Klännning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Bag
Skjortklänning
Kappa
T-shirt
Klänning
Pullover
Väska
29   172
41   348
41   446
44   476
50   393

Jobb och kärt besök i Göteborg

Hej finingar. Så glad jag är att ni har återkommit hit fastän jag mest varit sjuk och klagat den här veckan. Nu känner jag mig tillräckligt frisk och är redo för en jobbdag på kontoret. Ska gå igenom hemsidan med mina chefer och är de nöjda blir det nog lansering under helgen!:) Det var ju inte alls på kartan att jag skulle vara sjuk i flera dagar. Det här skulle ha blivit en intensiv jobbvecka men så blev det ju inte riktigt.

Nästa vecka blir i alla fall intensiv. På söndag åker jag till Göteborg då jag ska ställa ut på en mässa med ett par kollegor och partners till oss. Mässan är måndag till onsdag och då den börjar måndag morgon bestämde jag mig för att åka redan på söndag. Jag ska faktiskt bo hemma hos Emma, Gustaf och deras två barn. Det var så längesedan vi sågs så det ska bli supermysigt! Vi hinner umgås på kvällarna i alla fall ❤️.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Dagens outfit: klänning från Saint Tropez, väska från Carin Wester. (Adlink)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?