Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Kjol
Kavaj
Linne
Tröja
Kofta
T-shirt
T-shirt
Jeans
Kavaj
T-shirt
Kjol
Satinkjol
Kavaj
Slipover
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Slacks
Kofta
Kavaj
Byxor
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Boots
Kavaj
Blus
Pullover
Blus
Klänning
Klänning
Klännning
Kjol
Klänning
Halsduk
Tröja
Bag
Linne
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Kappa
Skjorta
Knytblus
Väska
Kofta
Kjol
Byxor
Knytblus
Cape
Kavaj
Klänning
Linne
Kjol
Kappa
Skjorta
Väska
Sneakers
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Blus
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Slingbacks
Kappa
Väska
Klänning
Byxor
Cardigan
Klänning
Väst
Klänning
Tröja
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Knytblus
Stickad klänning
Pullover
Grå kavaj
Pullover
Stövel
Väska
Väska
Byxor
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Basker
Skjorta
Kofta
Ankelboots
Kostymbyxa
T-shirt
Kappa
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Skinnkjol
Väska
Väska
Väska
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

Jobb och kärt besök i Göteborg

Hej finingar. Så glad jag är att ni har återkommit hit fastän jag mest varit sjuk och klagat den här veckan. Nu känner jag mig tillräckligt frisk och är redo för en jobbdag på kontoret. Ska gå igenom hemsidan med mina chefer och är de nöjda blir det nog lansering under helgen!:) Det var ju inte alls på kartan att jag skulle vara sjuk i flera dagar. Det här skulle ha blivit en intensiv jobbvecka men så blev det ju inte riktigt.

Nästa vecka blir i alla fall intensiv. På söndag åker jag till Göteborg då jag ska ställa ut på en mässa med ett par kollegor och partners till oss. Mässan är måndag till onsdag och då den börjar måndag morgon bestämde jag mig för att åka redan på söndag. Jag ska faktiskt bo hemma hos Emma, Gustaf och deras två barn. Det var så längesedan vi sågs så det ska bli supermysigt! Vi hinner umgås på kvällarna i alla fall ❤️.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Dagens outfit: klänning från Saint Tropez, väska från Carin Wester. (Adlink)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?