Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Byxor
Kappa
Kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Bag
Väska
Väska
Kofta
Väska
Skinnkjol
Jeans
Klännning
Väska
Pälsjacka
Linne
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kappa
Väska
Linne
Blus
Blus
Väska
Cape
Kappa
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Byxor
Skjortklänning
Kofta
Ankelboots
Halsduk
Kofta
Väska
Pullover
Kofta
Basker
Byxor
Vit blus
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Cardigan
Blus
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
Kofta
Jacka
Väska
Kavaj
Pullover
Linne
Klänning
Klännning
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kappa
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Slacks
Kostymbyxa
T-shirt
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Kjol
Blus
Tröja
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Väst
Slipover
Pullover
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Grå kavaj
15   237
35   418
45   445
40   401
46   447

Skulle aldrig göra botox

Hej fina. Vilken dag! Äntligen börjar jag känna mig som människa igen. Vid femtiden åkte jag faktiskt till Emporia för att införskaffa lite produkter hos Body Shop.

Jag har egentligen hur mycket hudvårdsprodukter som helst men det är en ny liten passion jag har. Då jag aldrig skulle göra botox eller nåt så tänker jag ta hand om den hy och hud jag har :). Jag har absolut inget emot att andra gör botox, sånt väljer man ju själv :). Jag har dock aldrig känt att jag vill göra det även fast man ofta som bloggare kommer i kontakt med kliniker som gör sånt.

Carl kom hem sent ikväll så det blev middag vid halv nio typ. Sedan har vi suttit med varsitt projekt. Han med programmering och jag med mitt företag. Imorgon ska jag till jobbet :). God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?