Annons: Shoppa min stil

Linne
Slipover
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kofta
Blus
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Blus
Blus
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Väst
Grå kavaj
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Byxor
Linne
Basker
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kappa
Kavaj
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Väska
Klännning
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Tröja
Klännning
Pälsjacka
Pullover
Klänning
Kappa
Satinkjol
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Cape
Skjorta
Väska
Väska
Knytblus
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Blus
Kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Sneakers
Kappa
Knytblus
Bag
Slacks
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Pullover
T-shirt
Jeans
Kofta
Skjorta
Kofta
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Ankelboots
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Pullover
Slingbacks
Kofta
Kjol
7   68
49   321
39   367
38   425
36   398

Jobb hemma och helgens planer

Hej fina. Vilken jäkla seg förkylning/influensa jag åkte på alltså! Har fortfarande snuva och lite återkommande huvudvärk så jobbar hemma även idag och hoppas kunna gå till kontoret imorgon. Idag hoppas jag att jag hinner göra klart nya hemsidan så kan jag finslipa imorgon bara.

Jag ser verkligen fram emot helgen då jag hoppas att jag är helt frisk. På lördag kommer Anna och hennes sambo hit och vi har bokat bord på Kasai in the Sky och deras nya koncept Dinner Club in the sky. Det ska bli så spännande! De skulle ha halloween-tema så får se om man blir skrämd. Spännande ska det bli i alla fall! Nu äta frukost och sen jobba. Ha en underbar dag!

Blusen och kostymbyxorna jag har på bilden nedan kommer från MQ.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?