Äntligen solljus!

Hej fina ni. Det har funkat bra att jobba idag, hittills. Jobbade mellan 9 och 12, sedan fick jag ont i huvudet. Mötte upp Anna snabbt nu en halvtimme för att ta några outfitbilder. Helt slut nu men det var faktiskt himla skönt att komma ut lite. Precis vad jag behövde tror jag. Hade ju inte gått utanför dörren på dessa dagar då jag varit sjuk, härligt med solljus!

Nu har jag precis kastat i mig lite lunch och ska sätta igång och jobba lite igen. Nu känner jag mig helt klar med en del av nya hemsidan, nu ska jag bara bli klar med den andra också. Har i och för sig morgondagen på mig också men då vill jag kunna dubbelkolla allt och finslipa liksom.

Ikväll har jag inga planer. Jag och Carl måste betala räkningar så det blir väl kvällens nöje typ hehe. Hoppas ni mår bra iaf ❤️

Följ:
Share:

Kommentera