Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Satinkjol
Byxor
Bag
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Pullover
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kavaj
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kappa
Knytblus
Skjorta
Kofta
Väska
Linne
Knytblus
Jeans
Väska
Pullover
Väska
Ankelboots
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kofta
Kjol
Väska
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Skjorta
Skjorta
Blus
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Byxor
Kappa
Pälsjacka
Väska
Blus
Väska
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Väst
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Sneakers
Klännning
Skjorta
Klännning
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Linne
Kavaj
T-shirt
Linne
Grå kavaj
Slacks
Kappa
Basker
Väska
Kavaj
Slipover
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Pullover
Halsduk
Väska
Kjol
21   255
33   400
36   396
55   437
45   526

Äntligen solljus!

Hej fina ni. Det har funkat bra att jobba idag, hittills. Jobbade mellan 9 och 12, sedan fick jag ont i huvudet. Mötte upp Anna snabbt nu en halvtimme för att ta några outfitbilder. Helt slut nu men det var faktiskt himla skönt att komma ut lite. Precis vad jag behövde tror jag. Hade ju inte gått utanför dörren på dessa dagar då jag varit sjuk, härligt med solljus!

Nu har jag precis kastat i mig lite lunch och ska sätta igång och jobba lite igen. Nu känner jag mig helt klar med en del av nya hemsidan, nu ska jag bara bli klar med den andra också. Har i och för sig morgondagen på mig också men då vill jag kunna dubbelkolla allt och finslipa liksom.

Ikväll har jag inga planer. Jag och Carl måste betala räkningar så det blir väl kvällens nöje typ hehe. Hoppas ni mår bra iaf ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?