Tips på Fars dag-presenter

Tips på Fars dag-presenter – blogginlägg i samarbete med Getpersonal.se

 

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er.Nästa söndag, den 11 november, är det som ni kanske vet Fars dag. I min familj har vi alltid firat sådana högtider med lite uppvaktning och present. Idag vill jag ge er några tips på Fars dag-presenter. Webbutiken Getpersonal.se är verkligen experter på personliga presenter och de har massor med bra presenter till fars dag.

Det här med att köpa presenter till nära och kära kan verkligen vara svårt. Då är det superbra att det finns en webbutik som Getpersonal.se som verkligen har kategorier för presenter till olika personer och högtider. Getpersonal.se erbjuder graverade fars dag-presenter. Det innebär att man kan välja att skriva en personlig hälsning på den present man väljer. Vill man till exempel ge sin pappa ett förkläde, ett skoputsset eller något annat passande som Getpersonal erbjuder kan man även välja att gravera in “Världens bästa pappa” eller något annat personligt :).

Jag har spanat in tips på Fars dag-presenter hos Getpersonal.se och jag tycker verkligen att de har jättebra produkter som pappor verkligen kan bli riktigt glad för. Vill du ha bra tips på Fars dag-presenter så rekommenderar jag att du spanar in den kategorin hos Getpersonal och slår till på den produkt du tror passar just din pappa. Och skriver en fin personlig hälsning såklart :).  Nedan presenterar jag några av mina favoriter. Ha nu en underbar dag fina ni!

 

Tips på Fars dag-presenter

Tips på Fars dag-presenterKolla in dessa fina stilrena manschettknappar. (Direktlänk) Ett riktigt bra tips på present att ge en pappa på Fars dag.

 

tips på fars dag-presenter
Min andra favorit och tips är denna champagnesabel i snygg design. Perfekt för en lyckad sabrering och present till en pappa!

 

 

tips på fars dag-presenter 2
Här är en annan av mina favoriter, en snygg klassisk penna  svart med detaljer i guld. Mitt sista tips på fars dag-present.

 

 

 

 

Följ:
Share:

Kommentera