46   269
2   139
24   239
26   260

Smidig app för företagare

Smidig app för företagare – blogginlägg i samarbete med Digitala Företaget

Hej fina. Som egenföretagare vill man lägga så lite tid som möjligt på administrativt arbete för att istället fokusera på att nå sina mål. Därför är en smidig app för företagare med tjänster som förenklar arbetet guld värd!

Digitala Företaget erbjuder en väldigt smidig app för företagare där man kan jobba helt digitalt med sin redovisningsbyrå. Man kan fota sina leverantörsfakturor och kvitton, skapa fakturor till sina kunder, hantera utlägg med mera direkt i appen! Det är ju så skönt att anlita en redovisningsbyrå som hanterar allt mitt administrativa så man själv kan spara tid.  Med en sådan här app blir det  ännu smidigare!

Genom att anlita och använda appen från Digitala Företaget är man i trygga händer och kan lita på att bokföringen görs av proffs. Man ansvarar ju själv för att allt blir korrekt och då är det viktigt att kunna lita på den man anlitar för jobbet. Här blir det dessutom billigare och även enklare då all kommunikation sker digitalt genom appen :).

 

Smidig app för företagare – tjänster

Fakturering via app: Funktionen fakturering via app är gratis och kan användas utan att man kopplar en redovisningsbyrå till appen. Så smidigt att fakturera direkt genom en app på sin smartphone!

Automatiserad bokföring: I appen hanterar man fakturering, utlägg, kvitton med mera som redovisningsbyrån får digitalt och sedan sköter de resten så för dig blir bokföringen helt automatiserad. Så smidigt!

Kvitton och leverantörsfakturor: I appen Digitala Företaget kan man enkelt spara kvitton och fakturor och det enda man gör är att fota dem och sedan lägger man till några korta uppgifter så har redovisningsbyrån underlagen för att sköta resten.

 

Sådana här appar och tjänster underlättar verkligen för oss egenföretagare. Besök gärna Digitala Företagets hemsida för att se vad de kan göra för dig och din verksamhet :). Ha en underbar dag!

smidig app för företagare

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?