Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Linne
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klännning
T-shirt
Slipover
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Blus
Grå kavaj
Kofta
Halsduk
Linne
Kavaj
Bag
Ankelboots
Kavaj
Slacks
Väska
Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Skjorta
Skinnkjol
Slingbacks
Kjol
Skjorta
Klänning
Väst
Klänning
Vit blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Pullover
Cape
Väska
Sneakers
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Linne
Kappa
T-shirt
Väska
Knytblus
Kjol
Klänning
Skjorta
Väska
Kappa
Kjol
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Blus
Klänning
Skjorta
Väska
Basker
Pullover
Byxor
Väska
Väska
Byxor
Kofta
T-shirt
Klännning
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Cardigan
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Jeans
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Blus
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Tröja
Kavaj
Kappa
Pullover
Byxor
T-shirt
16   247
37   382
61   459
39   383
38   432

Klinker – lättskött, praktiskt och snyggt

Klinker till badrum – blogginlägg i samarbete med Kakelgallerian

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Ett av mina intressen är inredning. Även om jag och Carl inte precis just nu har några stora renoveringsplaner eller andra projekt i hemmet så älskar jag att drömma mig bort. Jag brukar ofta drömma mig bort och kika runt på nätet efter inspiration till ett framtida badrum eller annat rum i vårt nuvarande eller framtida hem.

Idag har jag spanat in en webbutik som heter Kakelgallerian och som erbjuder ett väldigt stort sortiment av klinker, kakel och mosaik från Europas främsta tillverkare. Utöver detta kan man även hitta andra fina inredningssaker till hemmet hos Kakelgallerian.

Jag har kikat lite extra på Kakelgallerians kategori klinker och där finns verkligen mycket att välja bland. Vad är då klinker egentligen? Det är ett hållbart material som är lättskött, praktiskt och även väldigt snyggt! Det här med praktiskt, lättskött och snyggt faller ju verkligen mig i smaken. Helt perfekt för mig och i mitt och Carls hem helt enkelt. Jag har framför allt tänkt mig att ha klinker i badrum men man kan egentligen ha det i vilket rum som helst och även på golv och väggar. I kök är det ju vanligt till exempel :).

Jag kan tycka att materialet och färgen på golv och väggar verkligen kan göra så mycket för känslan i ett rum. I mitt framtida badrum tänker jag mig såklart mycket vitt och grått. Ni som läser min blogg har nog förstått att jag gillar de färgerna när det kommer till inredning.

Nedan hittar ni ett kollage av bilder på klinker som jag gillar hos Kakelgallerian. Känner du för att göra om i badrummet, köket eller annat rum så ta gärna en titt på utbudet hos Kakelgallerian.

 

Klinker till badrum – favoriter hos Kakelgallerian

23602-LK 23703-BM
37103-BM21405-BM

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?