Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Skjortklänning
Slipover
Kjol
Tröja
Kofta
Linne
T-shirt
Linne
Skinnkjol
Kappa
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Cape
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Pullover
Väska
Kofta
Sneakers
T-shirt
Byxor
Kavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Klännning
Väska
Väst
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Väska
Kostymbyxa
Byxor
Väska
Knytblus
Klänning
Väska
Kappa
Knytblus
Ankelboots
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Blus
Slacks
Stickad klänning
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Kofta
Väska
Bag
Kofta
Tröja
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Blus
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Vit blus
Kjol
Väska
Jeans
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Pullover
Cardigan
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kavaj
Basker
Jacka
Kofta
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Klännning
15   232
35   415
45   444
40   401
46   447

Mina 30 år ❤️

Hej fina. Den här helgen har jag och Carl varit i Hudiksvall för att fira min bästa vän Mina som fyllt 30. Vi alla samlades utanför Hotell Hudik vid ettiden i lördags. Kul att träffa alla! Vi skålade med bubbel och sedan blev det busstur genom Hudik där Minas bror Hannes guidade oss och lärde oss massor om Mina och Hudik. Så bra!

Bussen åkte hem till Minas föräldrar i Forsa. Där blev det bävergäll, vin, kaffe m.m. Sen buss tillbaka till Hudik där man fick ett par timmar för att göra sig iordning för kvällens middag och fest. Det blev verkligen en fantastisk fest! Massa vänner, god mat och såklart dans! Bästa festen för bästa Mina ❤️.

Idag känner jag mig sjuk. Har varit krasslig i veckan men tyckte att jag var frisk igår inför festen men nu känner jag mig sjukare än tidigare ?. Lätt värt att vara med i alla fall! Hoppas jag inte smittade någon. Ikväll blev det middag med mina föräldrar och bror. Nu sitter vi på ett tåg mot Arlanda. Vi flyger därifrån till Köpenhamn och sen tåg därifrån hem till Malmö.

Tack Hudik och Mina ???❤️!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?