16   132
47   307
2   155
24   248

Mina 30 år ❤️

Hej fina. Den här helgen har jag och Carl varit i Hudiksvall för att fira min bästa vän Mina som fyllt 30. Vi alla samlades utanför Hotell Hudik vid ettiden i lördags. Kul att träffa alla! Vi skålade med bubbel och sedan blev det busstur genom Hudik där Minas bror Hannes guidade oss och lärde oss massor om Mina och Hudik. Så bra!

Bussen åkte hem till Minas föräldrar i Forsa. Där blev det bävergäll, vin, kaffe m.m. Sen buss tillbaka till Hudik där man fick ett par timmar för att göra sig iordning för kvällens middag och fest. Det blev verkligen en fantastisk fest! Massa vänner, god mat och såklart dans! Bästa festen för bästa Mina ❤️.

Idag känner jag mig sjuk. Har varit krasslig i veckan men tyckte att jag var frisk igår inför festen men nu känner jag mig sjukare än tidigare ?. Lätt värt att vara med i alla fall! Hoppas jag inte smittade någon. Ikväll blev det middag med mina föräldrar och bror. Nu sitter vi på ett tåg mot Arlanda. Vi flyger därifrån till Köpenhamn och sen tåg därifrån hem till Malmö.

Tack Hudik och Mina ???❤️!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?