Bloggträff på Kasai i Malmö

Bloggträff på Kasai i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna och Linda då vi hade ett spännande möte gällande ett samarbete här i stan. Det kan nog bli riktigt bra! Sedan blev det middag på Kasai in the Sky som ligger i Studio. Som vanligt blir det mycket bloggsnack. Alltid kul att bolla idéer och tipsa varandra. Vi blev rekommenderade att prova deras avsmakningsmeny så så blev det.

Det var himla god mat och en supertrevlig men jag hade nog inte räknat med att det skulle bli så sent. Jag var ju tvungen att packa också när jag kom hem då jag och Carl åker till Hudiksvall ikväll. Det ska bli kul 🙂 Idag blir det ännu en intensiv dag på jobbet då jag måste gå lite tidigare för att hinna ta mig till Köpenhamn där vi ska ta flyget. Nu kaffe. Några bilder från gårdagens vackra middag på Kasai.

Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera