Lunch på Koi i Malmö

Lunch på Izakaya Koi i Malmö

Hej fina. Nu har jag precis ätit lunch på Izakaya Koi i Malmö med min kollega Daniel. Vi försöker luncha ihop någon dag i veckan men ibland blir det svårt då vi båda ofta har mycket att göra i olika projekt. Trevlig lunch idag i alla fall. Det är skönt att komma ifrån kontoret lite och sedan kan man vara lite motiverad igen att jobba vidare. Dock är det lätt hänt att man hamnar i matkoma men idag tror jag att det går bra.

På vår lunch på Izakaya Koi i Malmö valde Daniel att äta lax och jag tog en poke bowl med lax, frukt, ris med mera. Poke bowls är min nya favorit när det kommer till mat. Jag tycker att det är så gott och fräscht. Det känns rätt nyttigt också? Gott var det i alla fall.

Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu. Back to work. Hoppas ni har en fin dag 🙂

 

Följ:
Share:

Kommentera