27   239
33   303
35   352
35   343

Kan inte vara hemma

God morgon fina ni. Hade tänkt jobba hemma idag då jag känner mig lite krasslig men det verkar inte riktigt gå. Jag håller på att ta fram en ny hemsida och kan inte jobba med den hemifrån då jag bara kommer åt utvecklingssajten från jobbet. Har inte tid att tappa en dag på grund av sjukdom så jag får ta mig till jobbet och isolera mig lite i något mötesrum.

Sov betydligt bättre inatt i alla fall. Jag påverkas så mycket av sömnen. Jag blir ofta sjuk när jag sovit dåligt. Hoppas jag börjar må bättre under dagen i alla fall. Ikväll ska jag, Anna och Linda på ett spännande möte inför ett eventuellt samarbete. Ska bli kul! Sedan blir det kanske en liten after work efteråt. Men först kaffe och arbetsdag.

Ha en fin onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?