Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Jeans
Cape
Väska
Väska
Pullover
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Linne
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Satinkjol
Vit blus
Kofta
Pullover
Ankelboots
Kavaj
Väska
T-shirt
Klännning
Kavaj
Klänning
Slacks
Byxor
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Kjol
Kappa
T-shirt
Bag
Linne
Blus
Kavaj
Väska
Kappa
Tröja
Väska
Halsduk
Klänning
Kavaj
Klännning
Kofta
Klänning
Slingbacks
Väska
Pullover
Kofta
T-shirt
Kappa
Kjol
Kavaj
Linne
Blus
Skjorta
Kofta
Knytblus
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Basker
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Blus
Pälsjacka
Väska
Väska
Skjorta
Sneakers
Slipover
Väst
Byxor
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Kofta
Väska
Byxor
Kjol
Väska
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Kan inte vara hemma

God morgon fina ni. Hade tänkt jobba hemma idag då jag känner mig lite krasslig men det verkar inte riktigt gå. Jag håller på att ta fram en ny hemsida och kan inte jobba med den hemifrån då jag bara kommer åt utvecklingssajten från jobbet. Har inte tid att tappa en dag på grund av sjukdom så jag får ta mig till jobbet och isolera mig lite i något mötesrum.

Sov betydligt bättre inatt i alla fall. Jag påverkas så mycket av sömnen. Jag blir ofta sjuk när jag sovit dåligt. Hoppas jag börjar må bättre under dagen i alla fall. Ikväll ska jag, Anna och Linda på ett spännande möte inför ett eventuellt samarbete. Ska bli kul! Sedan blir det kanske en liten after work efteråt. Men först kaffe och arbetsdag.

Ha en fin onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?