14   121
26   241
48   322
35   385

Sjuk och något jag är svag för

Hej fina ni. Det blev tio timmar (inkl lunch) på kontoret idag och jag har faktiskt känt mig sjuk. Ont i hals, huvud och liksom i kroppen. Har ändå behövt vara produktiv och det har funkat. Funderar på att jobba hemifrån imorgon om jag fortfarande känner mig krasslig.

Även Carl jobbar sent idag och jag har precis fixat middag till mig. Pasta med pesto ?. Så enkelt och gott! Sitter och slötittar ikapp Paradise Hotel. Jag är så svag för sådana svenska dokusåpor. Det blir ju lite som en verklighetsflykt haha.

Hoppas ni har en underbar onsdag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 24 oktober, 2018 / 21:37

  Har också känt mig riktigt krasslig idag! Krya på dig!

  • Maria
   Författare
   24 oktober, 2018 / 21:42

   Verkar gå mkt nu :/ krya!

Kommentera


Söker du efter något?