46   269
2   139
24   239
26   260

Lunch på Rådhuskällaren i Malmö

Lunch på Rådhuskällaren i Malmö

Hej fina ni som läser. Det är inte ofta jag går ut och lunchar med kollegorna men idag blev det lunch på Rådhuskällaren i Malmö. Anledningen till att jag inte hänger med dom på lunch är helt enkelt för att jjag inte har tid då jag brukar sitta med mitt eget företag då. Blogg, Instagram, mail, samarbeten med mera. Det har blivit så att det är på lunchen jag har tid för det helt enkelt.

Idag blev det ändå lunch på Rådhuskällaren i Malmö med kollegorna. Hade suttit instängd i ett grupprum hela dagen då jag sitter och tar fram en ny hemsida. Fullt fokus helt enkelt och då vill jag inte bli störd. Kände dock för att vara lite social på lunchrasten :). Rådhuskällaren i Malmö hade två olika lunchalternativ, Wallenbergare och kolja med risotto. Jag valde kolja med risotto och det var verkligen hur gott som helst.

Nu när det blivit lite kallare och ruggigare ute känner man mer och mer för varm mat även till lunch så koljan blev perfekt idag. Jag hade inte varit på Rådhuskällaren i Malmö på typ tre år sedan när jag och Carl var där på vad de kallar filéfrossa, buffé med en massa kött och annat. Känns ju inte riktigt rätt i tiden med filéfrossa nu även om jag själv äter och gillar kött.

Hur som helst är det verkligen mysig miljö på Rådhuskällaren i Malmö. Det är nere i källaren med stenväggar och inga fönster så riktigt gammaldags och mysigt. Gillar ni den typen av miljö och typ husmanskost rekommenderar jag att äta lunch Rådhuskällaren i Malmö 🙂 Nu är jag tillbaka på kontoret och ska fortsätta med mitt hemsideprojekt och lite andra saker på min to-do-list. Ha en fortsatt fin tisdag!

 

 

Min lunch på Rådhuskällaren i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?