Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Väska
Väska
Klännning
Jeans
Kjol
Pullover
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Linne
48   314
79   448
56   449
61   587
61   637

Date night på Kockeriet ikväll

Hej fina. Det är verkligen mycket på jobbet just nu men jag har svårt att jobba över mycket då min hjärna är helt slut där vid femtiden. Idag tänkte jag försöka sitta på kontoret till klockan sju. Jag och Carl hsr bokat bord på restaurang Kockeriet som drivs av Tareq Taylor. Jag gav det i julklapp till Carl förra julen så det är ju dags nu innan vi har en ny jul ?.

Igår var jag faktiskt på gymmet och cyklade 50 minuter. Mycket bra! Ska försöka gå dit varje dag jag inte har något annat planerat efter jobbet (inte alltför ofta alltså). Det var skönt att träna. Känns ju alltid bra efteråt. Carl var och spelade fotbollsmatch och de kommer faktiskt att vinna hela serien. Så grymma! Tyvärr har jag aldrig varit där och supportat den här säsongen men det verkar ju gå bra ändå ❤️.

Nu kaffe. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?