Städning i Malmö

Städning i Malmö

Hej fina. Det känns riktigt lyxigt att ha anlitat Klart Rent för städning i Malmö där vi bor i en lägenhet på Gamla Väster. Att veta att vår lägenhet regelbundet blir ordentligt städad känns verkligen skönt. Den tiden som jag och Carl väl är hemma från jobb och olika hobbies vill vi verkligen inte städa mer än nödvändigt utan istället umgås och fixa med roligare saker.

Jag är så glad att jag kom i kontakt med Urim på Klart Rent som ordnar städning i Malmö och även i Lund. Jag gillar verkligen att det är samma person som kommer och städar varje gång hos oss så känns det lite personligare. Hon heter Esma och är verkligen hur trevlig som helst. Hon har städat hos oss kanske fyra-fem gånger nu och det känns som att hon varit noggrannare för varje gång. Litar verkligen på att städningen blir bra och ordentligt gjord när hon är hos oss.

Senaste gången vi bokade städning kändes det verkligen som att vi fick det lilla extra. Vi vill framför allt att de dammsuger och dammtorkar öppna ytor men de brukar överraska med att disk i diskstället,  bädda sängen med mera. Sådant blir man ju så himla glad för.

Letar du ett städföretag för att få hjälp med städning i Malmö eller Lund rekommenderar jag verkligen Klart Rent. De har bäst betyg och recensioner när man tittar på sådana jämförelsesidor och gör verkligen magi med vårt hem när de är hos oss och städar. Du kan enkelt be om en offertfrågan för hemstädning på deras hemsida genom att fylla i uppgifter som lägenhetsyta, antal rum med mera :). Nu när det är höst och snart vinter blir det nog mer tid inomhus och vad passar bättre då än ett extra städat hem 🙂

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en underbar dag!

bästa städfirman i malmö

Följ:
Share:

Kommentera