Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Väst
Kofta
Kavaj
Kofta
Linne
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Tröja
Kappa
Klänning
Klänning
Pullover
Kofta
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Blus
Skjorta
Kappa
Blus
Vit blus
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Linne
Klänning
Cardigan
Sneakers
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Klännning
Kavaj
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Slipover
Kofta
Skjorta
T-shirt
Slingbacks
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Kappa
Skjorta
Jeans
Klänning
Kostymbyxa
Slacks
Kjol
Kappa
Knytblus
Byxor
Kofta
Klänning
Basker
Klänning
T-shirt
Pullover
Byxor
Kappa
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Kavaj
Knytblus
Kjol
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Halsduk
Väska
Bag
Kavaj
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Blus
Cape
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Kjol
38   194
43   369
37   403
38   412
61   470

Deadlines och passa på

Hej fina ni. Jag hade svårt att somna igår så idag känner jag mig rätt trött. Blir ändå en intensiv dag på jobbet då det är många deadlines som närmar sig. Blir många timmar på kontoret den här veckan. Längtar till efter 14 november när det mesta av det här är klart.

Jag skulle vilja träna idag också så tar nog med träningskläderna till jobbet så kan jag gå direkt till gymmet sen. Skulle verkligen vilja tycka om träning men tyvärr är så i te fallet ?. Nu känner jag mig lite pepp så jag får passa på. Nu kaffe. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?