Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Linne
Jeans
Klännning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Pullover
Väska
Linne
Ankelboots
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
48   305
79   445
56   448
61   587
61   637

Bakslag och framsteg

Hej fina. Åh det här har verkligen varit en riktig måndag. Mycket att göra och huvudet har inte varit med fullt så mycket som det hade behövt vara. Både bakslag och framsteg för mitt projekt med nya hemsidan på jobbet. Nu är vi lite närmare vilket är skönt. Känns dock fortfarande stressigt med allt som ska hinnas med på mindre än två veckor.

Nu är jag hemma och ska faktiskt bege mig till gymmet. Känner mig lite pepp faktiskt så får passa på. Tänkte sätta mig och cykla en timme. Carl ska spela match ikväll så det blir inte mycket umgänge där. Imorgon ska vi i alla fall ut och äta på restaurang Kockeriet så det blir veckans date night.

Nu träna. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?