Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Bag
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Slipover
Kavaj
Väska
Byxor
T-shirt
Klänning
Klänning
Jacka
Kofta
Klänning
Blus
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Cape
Linne
Väst
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
Skinnkjol
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Klännning
Klänning
Väska
Blus
örhängen
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Linne
Väska
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Klännning
Tröja
T-shirt
Blus
Väska
Blus
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Satinkjol
Kjol
Stickad klänning
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Väska
Halsduk
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Jacka
Väska
Jeans
Boots
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kappa
T-shirt
Tröja
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Kjol
Kavaj
Pullover
Basker
Kofta
Sneakers
Pullover
Klänning
Kappa
Slingbacks
Slacks
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Stövel
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Knytblus
Byxor
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Byxor
Väska
Kappa
Knytblus
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
29   179
41   353
41   450
44   476
50   393

Besök hos läkaren idag

Hej fina. Idag var jag till läkaren och jag hade fått en ny igen. Tredje på ett år är det nog. Har ju hypotyreos och mina värden har ju gått lite upp och ner de senaste åren men senast var de inom referens så alltså bra. Jag fick ta nya prover idag så får se hur de är just nu. Hoppas bra! ?

Tyckte dock att läkaren var lite ignorant då mina värden faktiskt var kassa för kanske 1,5-2 år sedan och har svängt mycket även under året. Ändå sa han idag att jag inte behöver kolla mina värden mer än en gång på 1,5 år. Aja, man får väl känna efter hur man mår och ta det därifrån. Dock är jag ganska dålig på det vilket var anledningen till att det var så dåligt den där gången ?. Men hoppas det är fortsatt bra så får jag ta det därifrån 🙂 Känner mig ju pigg, pepp och fylld med energi nu i alla fall så det är positivt 🙂

Nu sova. God natt fina ni!

fin och stilren ryggsäck

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?