Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Linne
Kofta
Klänning
Basker
Kjol
Väska
Väska
Väska
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Boots
Kavaj
Byxor
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Väska
Pullover
Skjortklänning
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Pullover
Tröja
Kofta
Kappa
Slingbacks
Kavaj
Blus
Väska
Satinkjol
Klänning
Klänning
Jacka
Klänning
T-shirt
Sneakers
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Linne
Blus
Linne
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Vit blus
Klänning
Halsduk
Cape
Stickad klänning
Tröja
T-shirt
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Byxor
Klänning
Kjol
Halsduk
Bag
Kappa
Kofta
Pullover
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Stövel
T-shirt
Kavaj
örhängen
Cardigan
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Slacks
Klänning
Kavaj
Kappa
Jeans
Klänning
Väst
Klännning
Kjol
Väska
T-shirt
Väska
Byxor
Tröja
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Jacka
Klännning
Klänning
Slipover
Klänning
Pullover
Skjorta
Ankelboots
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
18   225
41   355
49   373
55   508
24   466

Totebags i bra kvalitet

Totebags i bra kvalitet

Hej fina. Som ni säkert vet vid det här laget så samarbetar jag med företaget och webbutiken Bagasi. Nu den senaste tiden har jag ju även blivit lite ansiktet utåt för deras totebags, ryggsäckar, portföljer, weekendbags med mera. Nu har de precis lanserat totebags i bra kvalitet och för mig är totebags verkligen perfekta för alla möjliga tillfällen. Man kan liksom ha dem till allt känns det som och sedan är de ju oftast rymliga och därmed perfekta att ha med till jobbet, på shoppingturen med mera.

Totebags passar verkligen mig perfekt då jag alltid går runt och bär på en massa saker. Standardsaker jag har i min väska är laptop, necessär, plånbok, kamera, mobil, nycklar och ofta även extra skor och tröja. Även fast jag är mest för svarta väskor överlag så älskar jag att ibland ha en väska i annan färg då vissa outfits passar bäst med en väska i beige, mörkbrun eller annan färg.

Bagasis totebags i bra kvalitet finns i flera färger, modeller och material. De har totebags i svart, brun och cognac i både läder och mocka. De är verkligen stilrena och det känns som att alla, oavsett stil, kan hitta en favorit som passar. Min favorit är den stora svarta i läder då svart är favoritfärgen på väskor och läder ett favoritmaterial. Sedan eftersom jag släpar på så mycket grejerär den stora modellen perfekt för mig till vardags :).

Jag gillar verkligen Bagasi och deras väskor som är helt i min stil. Verkligen klassiska, stilrena och lite unisex. Är så kär i min weekendbag, ryggsäck, portfölj och nu även mina totebags i bra kvalitet. De kommer att användas flitigt! Kika in deras nya totebags och andra väskor på Bagasi.se!

Nu ska jag chilla lite i soffan innan Carl kommer hem från sin padel-träning. Igår hann vi umgås iaf <3. Ha en fin kväll finingar

 

Bilder på mig i mina totebags i bra kvalitet

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?