Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kofta
Linne
Blus
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Klännning
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Jeans
Satinkjol
Basker
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Knytblus
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Pullover
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Väska
Klänning
Vit blus
Byxor
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Helgen, intensiv vecka och ny läkare

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag och att ni haft en härlig helg! Min var helt toppen med konsert, dans, middag på Johan P, massa mys med mera. Så nöjd! Nu är det ny vecka och det är verkligen så mycket att göra att jag nog måste prioritera bort saker jag egentligen också vill och behöver göra.

Jag kommer nog jobba över någon timme ikväll och sedan hoppas jag att jag kommer ut på en promenad också. På torsdag ska jag till läkaren och jag har tydligen fått en ny (tredje på ett år) som jag hoppas har satt sig in i min hypotyreos.

Nedan en bild på mig i fina plagg som jag fått av MQ till den fotograferingen. Tusen tack! Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?