Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Linne
Byxor
Kavaj
Kjol
Jeans
Klänning
Klännning
Linne
Väska
Linne
Byxor
Kavaj
Kjol
Jeans
Klänning
Klännning
63   290
62   376
54   426
100   481
53   409

Ansiktet utåt i en reklamkampanj

Ansiktet utåt i en reklamkampanj

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er. Som ni säkert har märkt så har jag ett samarbete med ett företag som heter Bagasi och det känns verkligen så himla genuint. Jag älskar deras väskor! Vi gillar varandra så mycket att jag får vara ansiktet utåt i en reklamkampanj för deras nya tote bags som de lanserat precis. Bilderna syns lite överallt där de annonserar. Någon som sett? Har även både tidigare och nu synts i några av deras Facebookannonser tidigare när de gjort reklam för deras ryggsäckar, weekendbags och portföljer! Så kul.

Jag tycker förresten att det är roligt att de använder personer som mig som liksom är en “vanlig” människa, alltså ingen fotomodell. Jag tycker att bilderna blev riktigt bra :). Håll även utkik efter kommande samarbeten med lite kända varumärken som jag är så glad för :).

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?