Annons: Shoppa min stil

Klännning
Byxor
Linne
Kavaj
Linne
Väska
Jeans
Klänning
Kjol
Klännning
Byxor
Linne
Kavaj
Linne
Väska
Jeans
Klänning
Kjol
63   290
62   376
54   426
100   481
53   409

Vår söndag med hotellfrukost, promenad och tacos

Hej fina. Idag hade vi ställt klockan för att hinna gå och äta hotellfrukost på Best Western Noble House som ligger centralt här i Malmö. Vi hade ett presentkort som vi valde att använda. God frukost men själva frukostsalen var kanske inte den mysigaste. Vi hade ändå en mysig stund. Efter frukosten drog Carl iväg och spelade volleyboll och jag gick en promenad i Pildammsparken. Fint väder även idag!

Sedan har vi även hunnit fixa en massa dom att handla och röja här hemma. Kände oss duktiga då. Till middag lagade vi tacos med kyckling. Så gott! Nu ska vi sova. En riktigt intensiv jobbvecka väntar mig. Har verkligen mycket på jobbet just nu och måste vara pigg för att fokusera och jobba effektivt. God natt finingar!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?