Restaurang Johan P i Malmö

Restaurang Johan P i Malmö

Hej fina. Igår kväll hade jag och Charlotta bokad bord på restaurang Johan P i Malmö. Det var inte förrän halv nio så innan vi gick dit tog vi ett glas bubbel på Bastard.

Vid kvart över åtta begav vi oss till restaurang Johan P i Malmö som är en fiskrestaurang intill Lilla Torg. Det är en lite finare restaurang och jag hade bara varit där en gång tidigare med Carl för några år sedan. Då firade vi min födelsedag. Jag minns att jag tyckte att maten var god men dyr och personalen var snobbig. Den här gången fick jag ett mycket bättre intryck!

Vi kom till restaurang Johan P i Malmö och fick snabbt ett bord i den större delen av restaurangen vilket passade oss perfekt. Det är verkligen en fin och mysig atmosfär där. Vår servitris var riktigt trevlig så redan i början kände jag att jag skulle få ett bättre intryck än sist av själva personalen. Vi började med att ta in två ostron vardera och bubbel till det. Så gott, jag älskar verkligen ostron!

Sedan valde vi att äta skaldjursrisotto. Så himla god! Det var en mellanrätt så även om den var krämig blev vi inte helt mätta. Därför beställde vi ytterligare varsin mellanrätt. Jag tog moules mariniere och Charlotta tog fem sorters sill. Nu blev vi mätta i alla fall!

Sammanfattningsvis tycker jag att restaurang Johan P i Malmö har en supermysig atmosfär, god mat och denna gång även trevlig personal. Däremot så är det ju dyrt så man får se det som ett finare ställe dit man kan gå när man till exempel ska fira något. Efter restaurangbesöket gick vi till MJS för ett sista glas. Tack för en underbar kväll! Skrattar alltid massor med Charlotta ❤️.

Bilder från restaurang Johan P i Malmö med mera

Restaurang Johan P i MalmöRestaurang Johan P i MalmöRestaurang Johan P i Malmö

Följ:
Share:

Kommentera