Vår lördag i bilder

Hej fina. Vilket väder det är idag. Det känns som sommar igen, så härligt! Vid tretiden gick jag och Carl ut för lunch på Lilla Torg. Vi hamnade på La Grappa där vi satt på deras uteservering och njöt av sol och god mat. Carl åt en tryffelpasta och jag caesarsallad. Så gott och så mysigt ❤️. Sedan gick vi lite ärenden i stan. Vi hämtade bland annat ut ett paket från Svenssons i Lammhult. Tur att Carl är stark. Jag testade att bära paketet och höll på att ramla baklänges ?. Nu är vi hemma och vilar lite.

Om en timme ska jag möta upp Charlotta på Bastard och sedan har vi bokat bord på fiskrestaurangen Johan P. Det går sådär för mig att ha en sparsam månad… men mindre shopping i alla fall. Mysiga middagar ute med vänner kan ju aldrig vara slöseri ❤️.

Nedan vår lördag i bilder. Ha en underbar kväll fina ni som läser!

Följ:
Share:

Kommentera