Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Klänning
Basker
Kjol
Satinkjol
Väska
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Vit blus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Pullover
Slipover
Klänning
Klänning
Cape
Ankelboots
Kavaj
Väska
Pullover
Skinnkjol
Knytblus
Jeans
Bag
Väska
Blus
T-shirt
Byxor
Kjol
Blus
Pullover
Väska
Kofta
Blus
Kostymbyxa
Cardigan
Kjol
Skjorta
Kofta
Tröja
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Väst
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Stövel
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Linne
Pullover
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Sneakers
Kofta
Slingbacks
Slacks
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Halsduk
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Jacka
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Klännning
Kappa
Knytblus
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Byxor
Skjorta
Klännning
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Kappa
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
T-shirt
Linne
Väska
Kappa
Kappa
Linne
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Klänning
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

Restaurang Dubbel Dubbel i Malmö

Restaurang Dubbel Dubbel i Malmö

Hej fina. Igår vid halv sex gick jag hemifrån för att möta upp finaste Charlotta. Vi hade bokad bord på restaurang Dubbel Dubbel i Malmö. Det är en asian fusion restaurang som jag hade hört mycket bra om innan men aldrig varit där. Äntligen fick jag testa maten!

På restaurang Dubbel Dubbel i Malmö, som ligger på Möllan, hade de en massa glutenfritt faktiskt. Till och med vissa dumplings. Vi valde att äta tre smårätter var och jag valde sötpotatis, bönor och dumplings. Allt var verkligen magiskt gott! Vi hade även en himla trevlig servitris. Ett litet minus var att det var sjukt varmt där inne men det var nog bara tillfälligt den kvällen. Rekommenderar verkligen restaurang Dubbel Dubbel i Malmö. Perfekt för daten eller kompishänget! 🙂

Efter middagen på restaurang Dubbel Dubbel i Malmö så gick vi till KB. Vi hade bokat in oss på konsert med The Sounds. Jag älskar The Sounds och har lyssnat på dem sedan tidiga tonåren. Alltid så bra live också. Vi stod typ längst fram som alltid. Mycket sång och hoppande. Så kul och så bra konsert! Efter spelningen kändes det lite som att draget på KB blev sämre så vi bestämde oss för att gå till Grand. På väg dit träffade vi Simon och hans kompisar. Sammanträffande! De skulle också till Grand så vi gick dit alla tillsammans. Jag och Charlotta dansade mycket. Vi har alltid så kul tillsammans ❤️.

Det bästa som hände på kvällen var när jag och Charlotta satt ute och en okänd man gick förbi oss, pekade på oss och sa “Ni två, ni är mäktiga kvinnor, det ser man!”. Det hade vi med oss hela kvällen. Klart att vi är ??. Tack för en bäst kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?