46   270
2   139
24   239
26   260

Restaurang Dubbel Dubbel i Malmö

Restaurang Dubbel Dubbel i Malmö

Hej fina. Igår vid halv sex gick jag hemifrån för att möta upp finaste Charlotta. Vi hade bokad bord på restaurang Dubbel Dubbel i Malmö. Det är en asian fusion restaurang som jag hade hört mycket bra om innan men aldrig varit där. Äntligen fick jag testa maten!

På restaurang Dubbel Dubbel i Malmö, som ligger på Möllan, hade de en massa glutenfritt faktiskt. Till och med vissa dumplings. Vi valde att äta tre smårätter var och jag valde sötpotatis, bönor och dumplings. Allt var verkligen magiskt gott! Vi hade även en himla trevlig servitris. Ett litet minus var att det var sjukt varmt där inne men det var nog bara tillfälligt den kvällen. Rekommenderar verkligen restaurang Dubbel Dubbel i Malmö. Perfekt för daten eller kompishänget! 🙂

Efter middagen på restaurang Dubbel Dubbel i Malmö så gick vi till KB. Vi hade bokat in oss på konsert med The Sounds. Jag älskar The Sounds och har lyssnat på dem sedan tidiga tonåren. Alltid så bra live också. Vi stod typ längst fram som alltid. Mycket sång och hoppande. Så kul och så bra konsert! Efter spelningen kändes det lite som att draget på KB blev sämre så vi bestämde oss för att gå till Grand. På väg dit träffade vi Simon och hans kompisar. Sammanträffande! De skulle också till Grand så vi gick dit alla tillsammans. Jag och Charlotta dansade mycket. Vi har alltid så kul tillsammans ❤️.

Det bästa som hände på kvällen var när jag och Charlotta satt ute och en okänd man gick förbi oss, pekade på oss och sa “Ni två, ni är mäktiga kvinnor, det ser man!”. Det hade vi med oss hela kvällen. Klart att vi är ??. Tack för en bäst kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?