47   271
2   138
24   239
26   260

Rekryteringsföretag i Stockholm – JobBusters

Rekryteringsföretag i Stockholm – blogginlägg i samarbete med JobBusters

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Idag tänkte jag tipsa om ett rekryteringsföretag i Stockholm som heter JobBusters. De har sitt säte i Stockholm men rekryterar personal i hela landet, med fokus på rekrytering av tjänstepersoner.

Har man ett företag och letar rätt kompetens är det idag väldigt vanligt att man använder sig av proffs på rekryteringsföretag vilket brukar innebära att man sparar tid, pengar och energi som man vill lägga på annat i verksamheten. JobBusters är ett rekryteringsföretag i Stockholm som hjälper företag precis med detta.

JobBusters vänder sig både till mindre och större företag och ger alltid ett nära samarbete med genuin service genom hela processen, till dig som kund och kandidaten eller konsulten.

När företag kontaktar JobBusters för att få hjälp med bemanning och rekrytering av personal använder de sig alltid av en enkel och trygg rekryteringsprocess, alltid i dialog med kunden såklart. Ett exempel på hur de skapar trygghet för kunden är att de bara tar betalt när deras rekryteringsarbete faktiskt leder till en anställning.

Jag kan själv känna igen en del i mitt jobb där man har möten och så tar säljarna betalt för mötet även fast de inte lyckas leverera det man vill. Det kan vara allt från nya system till konsulttjänster och rekrytering. Jag älskar när företag har en prismodell där man tar betalt när man som kund faktiskt får ut något av värde av samarbetet.

Att ett rekryteringsföretag väljer att ha en sådan prismodell att de endast tar betalt när de hittat tycker jag också tyder på att de själva är säkra på att de kommer att lyckas. Det känns professionellt och stabilt med företag som vet att de kan leva upp till det kunden vill ha och därför väljer att endast ta betalt när det jobbet är gjort.

Är du på jakt efter ett rekryteringsföretag i Stockholm tycker jag att du ska titta närmare på JobBusters och ta kontakt 🙂

 

rekryteringsföretag i stockholm

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?