Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Kappa
Knytblus
Klänning
Väska
Slipover
Kappa
Knytblus
Kjol
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Väska
Jacka
Kjol
Blus
Klänning
T-shirt
Byxor
Grå kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Ankelboots
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Cape
Väska
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klännning
T-shirt
Bag
Kavaj
Blus
Kofta
Kjol
Kofta
Skjorta
Linne
Klänning
Kappa
Kappa
Väska
Klänning
Slacks
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Pullover
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Kappa
Kofta
Knytblus
Klänning
Väska
Basker
Klänning
Byxor
Väska
Byxor
Skinnkjol
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Blus
Blus
Väst
Kavaj
Kjol
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Pullover
Sneakers
Väska
Kavaj
Jeans
Kavaj
15   232
35   415
45   444
40   401
46   447

Rekryteringsföretag i Stockholm – JobBusters

Rekryteringsföretag i Stockholm – blogginlägg i samarbete med JobBusters

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Idag tänkte jag tipsa om ett rekryteringsföretag i Stockholm som heter JobBusters. De har sitt säte i Stockholm men rekryterar personal i hela landet, med fokus på rekrytering av tjänstepersoner.

Har man ett företag och letar rätt kompetens är det idag väldigt vanligt att man använder sig av proffs på rekryteringsföretag vilket brukar innebära att man sparar tid, pengar och energi som man vill lägga på annat i verksamheten. JobBusters är ett rekryteringsföretag i Stockholm som hjälper företag precis med detta.

JobBusters vänder sig både till mindre och större företag och ger alltid ett nära samarbete med genuin service genom hela processen, till dig som kund och kandidaten eller konsulten.

När företag kontaktar JobBusters för att få hjälp med bemanning och rekrytering av personal använder de sig alltid av en enkel och trygg rekryteringsprocess, alltid i dialog med kunden såklart. Ett exempel på hur de skapar trygghet för kunden är att de bara tar betalt när deras rekryteringsarbete faktiskt leder till en anställning.

Jag kan själv känna igen en del i mitt jobb där man har möten och så tar säljarna betalt för mötet även fast de inte lyckas leverera det man vill. Det kan vara allt från nya system till konsulttjänster och rekrytering. Jag älskar när företag har en prismodell där man tar betalt när man som kund faktiskt får ut något av värde av samarbetet.

Att ett rekryteringsföretag väljer att ha en sådan prismodell att de endast tar betalt när de hittat tycker jag också tyder på att de själva är säkra på att de kommer att lyckas. Det känns professionellt och stabilt med företag som vet att de kan leva upp till det kunden vill ha och därför väljer att endast ta betalt när det jobbet är gjort.

Är du på jakt efter ett rekryteringsföretag i Stockholm tycker jag att du ska titta närmare på JobBusters och ta kontakt 🙂

 

rekryteringsföretag i stockholm

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?