46   269
2   139
24   239
26   260

Helgens planer med konsert och girls night

Hej fina. Så trevlig kväll igår med mina bloggvänner. Det får vi göra om snart ?. Den hör veckan har gått väldigt snabbt och nu är det redan fredag och snart helg! Ikväll ska jag och Charlotta på konsert! Vi ska se The Sounds på KB och vi var där sist de spelade i Malmö också. De är så bra!

Innan konserten ska vi ut och äta på en restaurang som heter Dubbel Dubbel i närheten. Har aldrig ätit där men ser verkligen fram emot att prova deras mat! Har hört mycket bra om den! Sedan blir vi nog kvar på KB om det är bra häng (dans?) där även efter konserten. Ska bli superkul!

Har en massa roliga planer för den här helgen. Imorgon ska jag umgås med Carl på dagen då vi inte hunnit ses så mycket under veckan. Vi ska nog gå och äta brunch :). På kvällen blir det girls night med Anna och Charlotta. Först häng på Bastard och sedan middag på Johan P. Sedan får vi se vad det blir efter det ?.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?