46   269
2   139
24   239
26   260

Fina matbord och köksbord

Fina matbord och köksbord – blogginlägg i samarbete med Furniturebox

Hej fina ni som kikar in här på min blogg. Idag tänkte jag skriva ett inlägg relaterat till inredning och framför allt kök. Vi har ett ganska litet, men för oss lagom stort, kök. Förutom själva köksbänk, kyl, frys osv är de enda möblerna ett köksbord och köksstolar.

Matbord, köksbord eller vad det nu kan kallas är det vi verkligen skulle behöva byta ut Det har blivit en vattenskada på borde som gjort att det blivit bucklor och sprickor i vårt fina matbord.

De har väldigt prisvärda och fina matbord och köksbord på Furniturebox som är en webbutik som säljer en massa fin inredning och möbler. I jakten på nytt matbord har jag kikat lite extra på deras utbud av fina matbord och köksbord och hittat några favoriter som ni ser nedan. Vi vill ha ett vitt i trä med plats för 4-6 personer så det är väl våra krav, annars är vi nog flexibla.  Det ska såklart passa in med våra andra möbler i hemmet.

Älskar att man kan sortera på färg, antal sittplatser med mera i Furnitureboxs webbshop. Spana in utbudet och hitta din favorit bland alla matbord och köksbord i Furnitureboxs webbutik :).

 

Favoriter bland fina matbord hos Furniturebox


Detta fina matbord påminner om det vi har idag. Rektangulärt med raka linjer som passar vår stil här hemma som är väldigt skandinavisk. Och vitt såklart! Det heter HAILEY och är även förlängningsbart. Perfekt!

 


En annan favorit bland fina matbord hos Furniturebox är detta som heter CADINE. Vi har andra möbler som just har vit bords/bänkskiva och svarta ben så därför tror jag att detta skulle passa bra hemma hos oss.

 


När jag är på middag hos andra eller äter på restaurang med andra uppskattar jag verkligen när man sitter runt ett runt bord. Det blir lättare att socialisera då helt enkelt. Därför är detta runda bord som heter FUMONE med som en av mina favoriter bland en massa fina matbord hos Furniturebox.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?