Annons: Shoppa min stil

Slipover
Väska
Kappa
Kavaj
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Tröja
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Blus
Kappa
Cardigan
Slacks
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Linne
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Väska
Blus
T-shirt
Kjol
Slingbacks
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Klännning
Kappa
Väska
Kavaj
Knytblus
Väst
Jeans
Väska
Sneakers
Grå kavaj
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Vit blus
Basker
Skjorta
Bag
Halsduk
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Linne
Kofta
Kavaj
Skjorta
Blus
Ankelboots
Pullover
Knytblus
Väska
Byxor
Kofta
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Pullover
Väska
Kjol
Kavaj
Cape
Kjol
Pullover
Kappa
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klännning
19   282
61   438
39   380
38   426
36   399

Mörkrädd och nya samarbeten

Hej fina ni. Idag blev det en heldag på kontoret med en massa produktivt arbete. Mötte upp min fina Anna på lunchen för att fota lite outfits och då vi var snabba hann vi även luncha på Poke Poke. Så god mat där, dagens tips på lunch i Malmö.

Efter jobb hämtade jag ut lite paket från flera spännande företag som jag inlett samarbete med. Jag är så glad! Jag hann även ta en promenad längs Ribban och jag vågade gå i mörkret även idag. Jag är ganska mörkrädd faktiskt. Både jag och Carl har lite saker på kvällarna den här veckan så vi hinner inte umgås jättemycket. Vi tar igen det i helgen ❤️.

Imorgon ska jag och Anna på ett spännande möte om ett nytt samarbete och på kvällen är det event hos Kvänum. Mycket som händer och det är kul!

Nu lite sen middag. Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?