Mörkrädd och nya samarbeten

Hej fina ni. Idag blev det en heldag på kontoret med en massa produktivt arbete. Mötte upp min fina Anna på lunchen för att fota lite outfits och då vi var snabba hann vi även luncha på Poke Poke. Så god mat där, dagens tips på lunch i Malmö.

Efter jobb hämtade jag ut lite paket från flera spännande företag som jag inlett samarbete med. Jag är så glad! Jag hann även ta en promenad längs Ribban och jag vågade gå i mörkret även idag. Jag är ganska mörkrädd faktiskt. Både jag och Carl har lite saker på kvällarna den här veckan så vi hinner inte umgås jättemycket. Vi tar igen det i helgen ❤️.

Imorgon ska jag och Anna på ett spännande möte om ett nytt samarbete och på kvällen är det event hos Kvänum. Mycket som händer och det är kul!

Nu lite sen middag. Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera