27   239
33   303
35   352
35   343

SearchStars i Malmö – SEO-konferens

SearchStars i Malmö – SEO-konferens

Hej fina ni. Idag har jag varit på SearchStars i Malmö, en SEO-konferens som webbyrån TopVisible anordnar. Alltid kul och inspirerande att komma ifrån kontoret lite, nätverka och få en update om det senaste inom digital marknadsföring.

Om jag ska vara ärlig var jag lite nervös inför SearchStars i Malmö eftersom jag inte kände någon annan som skull dit. Jag är ofta nervös men brukar kunna mingla bra och hitta personer att hänga med. Idag träffade jag en trevlig tjej som jobbar på Flygstolen. Sedan känner jag även en av utställarna, Patrick, som är en gammal kollega. Kul att ses!

Det har blivit en massa nya lärdomar och intryck den här dagen på SearchStars i Malmö. Det var ett tag sedan jag satt på föreläsningar en hel dag om jag säger så. Men riktigt kul och jag känner mig inspirerad och taggad att använda de nya kunskaperna i jobbet nu! Det bästa med dagen var kanske ändå att jag vann ett pris för mitt flitiga twittrande under konferensen ?.

Nu sova. Tack för en trevlig konferens teamet bakom SearchStars i Malmö!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • Maria
   Författare
   16 oktober, 2018 / 14:03

   Tack själva för en trevlig konferens 🙂

Kommentera


Söker du efter något?