Tweedkavaj

Tweedkavaj

Hej fina. Ett plagg som jag verkligen älskar är tweedkavaj / bouclékavaj som de brukar kallas nuförtiden. Alltså jackor, kavajer och kappor i tyg som är riktigt Chanel-likt. Jag har flera i olika färger och modeller, både jackor och kappor. Jag älskar dom och de funkar verkligen till alla möjliga tillfällen! De jag äger kommer främst från Zara och H&M som båda är riktigt bra på att skapa prisvärda tweedkavajer som faktiskt håller länge.

På en fotosession jag och Anna hade härom veckan hade jag min blå-vit-rutiga tweedkavaj från H&M. Vi har faktiskt likadana Anna och jag, haha. Vi båda kände lite love at first sight när vi såg dem i butiken och vips så hade vi handlat samma. Jag gillar att denna tweedkavaj faktiskt blir som en fin jacka och den är till och med lite varm. Man kan ju även styla tweedkavajer på olika sätt och jag gillar att låta den vara i centrum av en outfit. Har mina tweedkavajer framför allt till svarta klänningar, kjolar och jeans. Just för att en tweedkavaj verkligen känns Chanel tycker jag även att det är supersnyggt att ha den med flera pärlhalsband och andra smycken som syns och liksom tar plats.

Nedan ser ni mig i tweedkavaj och tweedkappa i olika färger och modeller. Tipsar även om att Zara, H&M, ASOS och Miinto har en massa fina tweedkavajer (affiliatelänkar).

 

Tweedkavaj i olika färger och modellertips på mysiga caféer i MalmöChanel-inspirerade outfits

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 11 oktober, 2018 / 07:46

  Jag har faktiskt fått två begagnade i toppskick av min farmor, hon bär bara den typen av kläder 🙂

  • Maria
   11 oktober, 2018 / 07:48

   Åh wow vilken dröm ??

Kommentera