Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Slacks
Klänning
Grå kavaj
Pullover
Cape
Kavaj
Halsduk
Kofta
Pullover
Pälsjacka
Linne
Klänning
Slingbacks
Linne
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Vit blus
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Basker
Väska
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Klänning
Blus
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Tröja
Kofta
Pullover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Cardigan
Kavaj
Klänning
Blus
Skjorta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Jeans
Väska
Kostymbyxa
Pullover
Väst
Väska
Klänning
Klännning
Kappa
Väska
Byxor
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Slipover
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Knytblus
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Knytblus
Skinnkjol
Kjol
Väska
Sneakers
Satinkjol
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
T-shirt
Blus
Kappa
Skjorta
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Bag
Väska
Kappa
Väska
Kappa
27   162
39   292
38   423
36   398
55   441

Tweedkavaj

Tweedkavaj

Hej fina. Ett plagg som jag verkligen älskar är tweedkavaj / bouclékavaj som de brukar kallas nuförtiden. Alltså jackor, kavajer och kappor i tyg som är riktigt Chanel-likt. Jag har flera i olika färger och modeller, både jackor och kappor. Jag älskar dom och de funkar verkligen till alla möjliga tillfällen! De jag äger kommer främst från Zara och H&M som båda är riktigt bra på att skapa prisvärda tweedkavajer som faktiskt håller länge.

På en fotosession jag och Anna hade härom veckan hade jag min blå-vit-rutiga tweedkavaj från H&M. Vi har faktiskt likadana Anna och jag, haha. Vi båda kände lite love at first sight när vi såg dem i butiken och vips så hade vi handlat samma. Jag gillar att denna tweedkavaj faktiskt blir som en fin jacka och den är till och med lite varm. Man kan ju även styla tweedkavajer på olika sätt och jag gillar att låta den vara i centrum av en outfit. Har mina tweedkavajer framför allt till svarta klänningar, kjolar och jeans. Just för att en tweedkavaj verkligen känns Chanel tycker jag även att det är supersnyggt att ha den med flera pärlhalsband och andra smycken som syns och liksom tar plats.

Nedan ser ni mig i tweedkavaj och tweedkappa i olika färger och modeller. Tipsar även om att Zara, H&M, ASOS och Miinto har en massa fina tweedkavajer (affiliatelänkar).

 

Tweedkavaj i olika färger och modellertips på mysiga caféer i MalmöChanel-inspirerade outfits

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 11 oktober, 2018 / 07:46

  Jag har faktiskt fått två begagnade i toppskick av min farmor, hon bär bara den typen av kläder 🙂

  • Maria
   11 oktober, 2018 / 07:48

   Åh wow vilken dröm ??

Kommentera


Söker du efter något?