14   121
26   241
48   322
35   385

Emma och Johnnys bröllop

Hej fina ni. Igår på tåget hade jag tänkt skriva om Johnnys och Emmas bröllop i Linköping men jag var helt enkelt för trött. Tänkte berätta lite och visa några bilder nu istället. Bröllopet började kl 14.30 i Landeryds kyrka och vi kom precis lagom i tid känns det som. Så kul att träffa vänner man inte setts på länge!

Vigseln i kyrkan var verkligen fin. De såg så glada ut ?. Jag har ju lite “svårt” för böner och psalmer eftersom jag är ateist men allt var ändå superfint och jag fällde en tår under en solosång av en låt från Lars Winnerbäck.

Efter vigseln blev det bröllopsfest i en lada typ. Så fint! Först var det mingel och tipsrunda utomhus och sedan mer mingel med snittar inne i ladan. Sen satte vi oss till bords för själva middagen. Jag är mycket nöjd med mitt bord. Alla var supertrevliga. Middagen bestod av en buffé och sedan två efterrätter. Jag som inte äter gluten hade fått jättegod specialdessert.

Det var även en massa tal. Vår vän Stefan var bestman och höll ett jättefint tal! Efter middagen kom min favoritdel av festen: liveband. Jag älskar liveband och de spelade verkligen alla de där låtarna man vill höra (Ebba Grön, Gyllene Tider m.m). Sedan blev det mer dans till musik och jag fick spela låtar från mitt Spotify. Så kul. Jag dansade oavbrutet i flera timmar.

Tack för en underbar helg! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?