Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Klännning
Kjol
Linne
Väska
Klänning
Jeans
Linne
Kavaj
Byxor
Klännning
Kjol
Linne
Väska
Klänning
Jeans
Linne
63   290
62   376
54   426
100   481
53   409

En liten katastrof

Hej fina. Efter en riktigt seg resa igår kom jag äntligen fram till Mantorp vid elvatiden. Jag var SÅ himla trött och vi gick och la oss direkt. Idag ska vi på bröllop i Linköping och nu när jag gör mig i ordning upptäcker jag att jag har glömt att ta med mascara! En liten katastrof som vi får försöka lösa på väg in till bröllopet. Som man är ?.

Det ska bli så kul på bröllopet. De hade bjudit 120 personer så det lär inte vara så många man känner men en del jag inte träffat på länge så det blir kul med reunion :). Nu ska vi sätta lite fart. Ha en underbar lördag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?