Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
örhängen
Skjorta
Kofta
Cardigan
Klänning
Kjol
Kappa
Stickad klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Jacka
Väska
Linne
Kappa
Kavaj
Pälsjacka
Skinnkjol
Kjol
Byxor
Blus
Klännning
Väska
Klänning
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Kjol
Väst
Satinkjol
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Byxor
T-shirt
Pullover
Skjorta
Klänning
Blus
Kappa
Blus
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
Kofta
Sneakers
T-shirt
Kjol
Kjol
Skjorta
Boots
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Slacks
Kofta
Klänning
Jacka
Väska
Tröja
Tröja
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Ankelboots
Kofta
T-shirt
Klänning
Stövel
T-shirt
Byxor
Klänning
Slipover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Linne
Kavaj
Cape
Pullover
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Vit blus
Knytblus
Kavaj
Väska
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Basker
Tröja
Halsduk
Väska
Jeans
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Linne
Väska
Slingbacks
Väska
Kofta
Kofta
Bag
Pullover
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
39   327
43   406
49   377
55   510
24   470

På tåg mot Göteborg

Hej fina ni. Jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Då och då stöter jag på personer som har läst min blogg som jag inte känner och/eller alls trodde att de läste. Alltid kul! Lämna gärna spår efter er när ni kikar in här.

Imorse var jag inne på kontoret ett par timmar och nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg där jag ska intervjua en chef på ett stort konsultföretag. Spännande! Det blir många intervjuer nu vilket är kul. Sedan ska jag bara hitta tid att skriva artiklarna också…

Vid halv sju ikväll åker jag vidare från Göteborg till Linköping. Jag och Carl ska ju på bröllop där i helgen. Jag hoppas verkligen att jag kommit ihåg att packa ner allt jag behöver. Packade på två minuter igår kväll och Carl tar med min bag på sitt tåg från Malmö ikväll. Snällt! ❤️

Nu jobba lite. Ha en underbar fredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?