Annons: Shoppa min stil

Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Stövel
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Knytblus
Tröja
Kofta
Väst
Väska
Vit blus
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Väska
Kjol
Byxor
Satinkjol
Kjol
Kofta
Kjol
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kofta
Cape
Slipover
Klännning
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Knytblus
Pullover
Skjorta
Stickad klänning
Pullover
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Halsduk
Linne
Kofta
Kostymbyxa
Kappa
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Tröja
Kjol
Kavaj
Klännning
Klänning
Cardigan
Väska
Kappa
Kappa
Pullover
Manolo Blahnik
Kavaj
Boots
Pälsjacka
Kappa
T-shirt
Blus
Kappa
Jeans
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Blus
Väska
Kofta
Bag
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Slingbacks
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Blus
Skjorta
T-shirt
Tröja
Linne
Skinnkjol
Kofta
Väska
Byxor
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

På tåg mot Göteborg

Hej fina ni. Jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Då och då stöter jag på personer som har läst min blogg som jag inte känner och/eller alls trodde att de läste. Alltid kul! Lämna gärna spår efter er när ni kikar in här.

Imorse var jag inne på kontoret ett par timmar och nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg där jag ska intervjua en chef på ett stort konsultföretag. Spännande! Det blir många intervjuer nu vilket är kul. Sedan ska jag bara hitta tid att skriva artiklarna också…

Vid halv sju ikväll åker jag vidare från Göteborg till Linköping. Jag och Carl ska ju på bröllop där i helgen. Jag hoppas verkligen att jag kommit ihåg att packa ner allt jag behöver. Packade på två minuter igår kväll och Carl tar med min bag på sitt tåg från Malmö ikväll. Snällt! ❤️

Nu jobba lite. Ha en underbar fredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?