På tåg mot Göteborg

Hej fina ni. Jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Då och då stöter jag på personer som har läst min blogg som jag inte känner och/eller alls trodde att de läste. Alltid kul! Lämna gärna spår efter er när ni kikar in här.

Imorse var jag inne på kontoret ett par timmar och nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg där jag ska intervjua en chef på ett stort konsultföretag. Spännande! Det blir många intervjuer nu vilket är kul. Sedan ska jag bara hitta tid att skriva artiklarna också…

Vid halv sju ikväll åker jag vidare från Göteborg till Linköping. Jag och Carl ska ju på bröllop där i helgen. Jag hoppas verkligen att jag kommit ihåg att packa ner allt jag behöver. Packade på två minuter igår kväll och Carl tar med min bag på sitt tåg från Malmö ikväll. Snällt! ❤️

Nu jobba lite. Ha en underbar fredag!

Följ:
Share:

Kommentera