Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Byxor
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Väska
Skjortklänning
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Basker
Knytblus
Jeans
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Blus
Väska
Sneakers
Kofta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klännning
Klänning
Kofta
Knytblus
Skinnkjol
Kavaj
Slipover
Väska
Väska
Klänning
Linne
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Kjol
Kappa
Linne
Kavaj
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Cape
Kavaj
Väska
Klännning
Linne
T-shirt
Kavaj
Kjol
Blus
Grå kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Väska
Väska
Väska
Väst
Kavaj
Kappa
Kappa
Tröja
Kofta
Väska
Kappa
Halsduk
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Vit blus
Kofta
T-shirt
Bag
Klänning
Byxor
Kappa
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Kofta
Pullover
Klänning
Cardigan
38   194
43   369
37   403
38   412
61   470

Orolig över en sak

God morgon fina ni. Hoppas ni mår bra idag! Jag vaknade tidigt imorse för att jag kände mig orolig över en sak. Hoppas att det löser sig under denna dag. Eller att jag inte behöver låta det påverka mig som det gör just nu. Jag hade tänkt jobba på Malmö Live idag men det har varit roligt och produktivt på kontoret den här veckan så jag går dit istället.

Ikväll ska jag och min fina Anna på ett event i Helsingborg. Det är event i en inredningsbutik och sedan modevisning med Stenströms. Ska bli så kul! Vi har alltid så himla roligt tillsammans också jag och Anna.

Imorgon ska jag till Göteborg i jobbet och sedan åker jag direkt därifrån till Linköping. Jag och Carl ska på bröllop där på lördag. Det är en av Carls kompisar från gymnasietiden som gifter sig. Det ska bli så kul! Vet dock inte vad jag ska ha på mig men jag har packat ner fyra klänningar så någon av dom duger nog :).

Nu kaffe. Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?