Fina och prisvärda vigselringar

Fina och prisvärda vigselringar – blogginlägg i samarbete med VANBRUUN

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er idag! Jag och Carl har egentligen aldrig pratat om att gifta oss men jag har däremot planerat hela mitt bröllop på Pinterest sedan jag var 18 ;). Så liksom när vi väl bestämmer oss så är allt klart, haha. Man hör många prata om hur dyrt det är att gifta sig och för många verkar det till och med vara något slags krav att bröllopet ska vara påkostat. Det är ingenting jag känner alls att det måste vara.

En viktig del i förlovning och vigsel är ju ringar och en sajt som säljer oerhört fina och prisvärda vigselringar är VANBRUUN. Jag hörde talas om VANBRUUN första gången genom Podcasten Säker Stil som jag lyssnar på när jag hinner och jag fick ett väldigt gott intryck. Hos VANBRUUN är priserna på deras vigselringar och andra produkter viktigt, men allra viktigast är kvalitet då man ju ska kunna bära sin vigselring till exempel hela livet.

Just för att man ska bära sina vigselringar hela livet är det ju viktigt att man väljer rätt. Man vill ju ha både fina och prisvärda vigselringar. Man får ju se det som ett långsiktigt köp men samtidigt finns det många som lägger orimligt mycket pengar på vigselringar och det förstår jag faktiskt inte. VANBRUUN erbjuder ju en massa fina och prisvärda vigselringar och flera av dem är helt i min smak. Jag gillar stilrena och klassiska vigselringar men vet inte helt om jag vill ha i gulguld eller vitt guld ännu. Om jag nu gifter mig någon gång 😀

Nedan ser ni några av mina favoriter från VANBRUUN. Planerar du själv att gifta dig rekommenderar jag verkligen ett besök på VANBRUUNS hemsida för inspiration och shopping :).

 

 

Fina och prisvärda vigselringar från VANBRUUN

fina och prisvärda vigselringar
Gillar verkligen denna Alexandra 18K Gulguld från VANBRUUN. En av Vanbruuns klassiska, fina och prisvärda vigselringar. Man kan välja storlek på diamanten, ringen, om man vill ha någon gravyr och en massa annat så ringen blir precis som man vill ha den.

 

fina och prisvärda vigselringar
Den här heter Amelia 18K och är i vitt guld. Även den en favorit bland VANBRUUNS fina och prisvärda vigselringar. Även här kan man göra en massa personliga val och när det är vitt guld gillar jag faktiskt när själva diamanten är lite större ;).

 

fina och prisvärda vigselringar
Egentligen har jag inte tänkt att jag vill ha en ring med diamanter även på sidan av mittendiamanten men denna Charlotte 18K i vitt guld fångade min uppmärksamhet och jag tycker verkligen att den är fin.

 

Följ:
Share:

1 kommentar

  1. Lena
    4 oktober, 2018 / 22:13

    Grattis!

Kommentera