Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Kavaj
Blus
Blus
Tröja
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Slacks
Linne
Stövel
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Stickad klänning
Skinnkjol
Vit blus
Väst
Skjorta
Skjorta
Klänning
Slipover
Väska
Väska
Pullover
Skjorta
Halsduk
Kofta
Väska
Grå kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Sneakers
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Väska
Linne
Kofta
Slingbacks
Cardigan
Klännning
Skjortklänning
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Ankelboots
Väska
Skjorta
Kofta
Basker
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Jacka
Kofta
Väska
Jeans
Blus
Klänning
Pullover
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kjol
Jacka
Tröja
Kjol
Halsduk
Cape
Byxor
T-shirt
Kofta
Knytblus
Kjol
Boots
Bag
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Skjorta
Väska
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
T-shirt
Kjol
Pullover
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Väska
Kappa
Klänning
örhängen
Klännning
Kofta
39   328
43   406
49   377
55   510
24   470

Spännande möte efter jobbet

Hej fina ni. Jag hade svårt att somna igår kväll. Jag hade jättemycket energi under kvällen och kände mig väldigt glad men sedan när jag skulle sova började jag grubbla. Så typiskt. Lyckades somna till slut i alla fall. Idag blir det en heldag på kontoret och ikväll ska jag träffa en kvinna på ett företag som vill samarbeta med mig och min blogg. Spännande!

Den här veckan är verkligen fullspäckad med mycket jobb på dagarna och olika saker på kvällarna. Imorgon ska jag och Anna på ett event i Helsingborg som verkligen ska bli kul. Det är både inredning och mode:).

Nu kaffe. Ha en underbar onsdag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?