Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Blus
Kjol
Byxor
Kavaj
Halsduk
Väska
Kappa
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Pullover
Kjol
Byxor
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Sneakers
Väska
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Vit blus
Blus
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Basker
Knytblus
Kjol
Tröja
Linne
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Satinkjol
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klännning
T-shirt
Pullover
Boots
Kavaj
Klänning
Knytblus
Bag
Väska
Linne
Väska
Stickad klänning
Slipover
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Kappa
Jeans
Skjorta
Pullover
Kjol
Väska
Kavaj
Tröja
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Knytblus
Ankelboots
Kavaj
Väska
Stövel
Väska
Byxor
Klänning
Väst
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Tröja
Byxor
Pullover
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
Skjorta
Cape
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kostymbyxa
Kofta
Cardigan
43   67
67   255
42   311
66   458
30   401

Spännande möte efter jobbet

Hej fina ni. Jag hade svårt att somna igår kväll. Jag hade jättemycket energi under kvällen och kände mig väldigt glad men sedan när jag skulle sova började jag grubbla. Så typiskt. Lyckades somna till slut i alla fall. Idag blir det en heldag på kontoret och ikväll ska jag träffa en kvinna på ett företag som vill samarbeta med mig och min blogg. Spännande!

Den här veckan är verkligen fullspäckad med mycket jobb på dagarna och olika saker på kvällarna. Imorgon ska jag och Anna på ett event i Helsingborg som verkligen ska bli kul. Det är både inredning och mode:).

Nu kaffe. Ha en underbar onsdag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?