Så glad

Hej fina ni. Idag har det varit ännu en bra dag på kontoret. Kände mig glad och pepp. Så härligt! Ska passa på att njuta när jag faktiskt känner mig bra på mitt jobb för det är inte alltid tyvärr. Efter jobbet mötte jag upp en tjej som jobbar på ett företag i Malmö som vill samarbeta med mig. Hon var så trevlig och produkterna verkar då bra. Mer om det i ett inlägg längre fram :).

Carl har varit och spelat padel ikväll och då jag hade en massa tid för mig själv gick jag ut på en promenad längs Ribban. Jag hade inte hunnit träffa Carl men plötsligt kommer han på cykel där jag promenerar så vi hann säga hej i alla fall. Vilket sammanträffande, visste inte att han tog den vägen. Blev så glad och överraskad ??.

Nu sova. God natt finingar!

fin och stilren ryggsäck

Följ:
Share:

Kommentera