Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Kjol
Linne
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Skjorta
Basker
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Slipover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Bag
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Klännning
T-shirt
T-shirt
Pälsjacka
Kavaj
Kappa
Kavaj
Blus
Slacks
Kavaj
Halsduk
Kofta
Jeans
Skjorta
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Linne
Kjol
Kavaj
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Väst
Klänning
Sneakers
T-shirt
Satinkjol
Byxor
Cardigan
Kappa
Linne
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Kjol
Väska
Blus
Kofta
Klänning
Pullover
Vit blus
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Blus
Tröja
Kofta
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Byxor
T-shirt
Kavaj
Klännning
Kostymbyxa
Väska
Byxor
Skjorta
Knytblus
Kofta
Väska
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Så glad

Hej fina ni. Idag har det varit ännu en bra dag på kontoret. Kände mig glad och pepp. Så härligt! Ska passa på att njuta när jag faktiskt känner mig bra på mitt jobb för det är inte alltid tyvärr. Efter jobbet mötte jag upp en tjej som jobbar på ett företag i Malmö som vill samarbeta med mig. Hon var så trevlig och produkterna verkar då bra. Mer om det i ett inlägg längre fram :).

Carl har varit och spelat padel ikväll och då jag hade en massa tid för mig själv gick jag ut på en promenad längs Ribban. Jag hade inte hunnit träffa Carl men plötsligt kommer han på cykel där jag promenerar så vi hann säga hej i alla fall. Vilket sammanträffande, visste inte att han tog den vägen. Blev så glad och överraskad ??.

Nu sova. God natt finingar!

fin och stilren ryggsäck

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?