Nya besked

Hej fina. Igår vid lunchtid åkte jag tåget till Eslöv för att träffa en ögonläkare. Besöket var verkligen sjukt onödigt då de typ inte gjorde några undersökningar utöver de som optikern i Malmö gjorde. Suck. Jag fick med mig ögondroppar mot torra ögon och hon sa att jag inte alls behöver terminalglasögon. Det var ju i och för sig good news ?. Hon sa att jag kunde testa köpa sådana där läsglasögon. Nya besked alltså.

Jag kom hem från Eslöv vid halv fyra och då tänkte jag jobba hemma men så upptäckte jag att jag inte hade några nycklar. Fick gå till jobbet och jobba lite till klockan 18 när Carl kom hem.

Idag ska jag hålla i ett webinarium och jag är nervös. Försöker tänka att det inte är något att oroa sig för men är lite svårt. Nu kaffe i alla fall så jag kommer igång idag ?. Trevlig dag finingar! Nedan en bild från helgen. Klänning från Lindex (adlink) och väska från Moss Copenhagen. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera