Lättad och ändrade planer

Hej finingar. Idag har jag haft en massa energi. Var sjukt nervös inför mitt webinarium men efteråt var jag så otroligt lättad. Jag höll det för en massa logistikansvariga på kommuner och logistikföretag och de gav bra feedback efteråt så jag är nöjd fastän tekniken krånglade lite i början. Jag var som sagt så himla lättad efteråt och var så himla glad, nästan flamsig resten av dagen på kontoret ?. Fick i alla fall klart min rapport och lite andra saker.

Efter jobb trodde jag att jag skulle vara själv hemma för att Carl skulle på Styrelsemöte. Då sms:ar han att mötet är inställt! Blev så glad. Ändrade planer till det positiva ??. Då gick jag och köpte en massa goda tapas och så blev det en date night här hemma ❤️. Carl är fortfarande lite krasslig så skönt att vara hemma.

Imorgon blir det ännu en heldag på kontoret och sedan ett spännande möte på kvällen 🙂 God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera