Annons: Shoppa min stil

Klännning
Väska
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Knytblus
Väst
Kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Kappa
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Tröja
Blus
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Kjol
Halsduk
Kostymbyxa
Slingbacks
Klännning
Väska
Byxor
Linne
Klänning
Pullover
Klänning
Vit blus
Basker
Cape
Pullover
Väska
Grå kavaj
Klänning
Bag
Klänning
Kjol
T-shirt
Sneakers
Väska
Linne
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kjol
Klänning
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Blus
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Cardigan
Kjol
Byxor
Kavaj
Kofta
Pullover
Kofta
Jeans
Kavaj
Linne
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Väska
T-shirt
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Slipover
Kappa
T-shirt
Klänning
Slacks
16   241
37   377
61   459
39   383
38   432

Bästa städfirman i Malmö – Klart Rent

Bästa städfirman i Malmö

Hej fina ni som läser. Som jag tidigare har berättat om så bestämde jag och Carl oss efter sommaren för att anlita en städfirma för vår lägenhet. Vi har verkligen lite tid (och lust och energi) för städning då vi båda jobbar hela dagarna och dessutom flänger en massa på helgerna. Självklart ville man hitta den bästa städfirman i Malmö och efter att ha läst en massa recensioner och träffat företaget bestämde vi oss för Klart Rent.

Klart Rent finns både i Malmö och Lund och städar mycket i vårt område där vi bor i Malmö så det passar ju perfekt. Nyligen var de hos oss och städare för andra gången och jag älskar att vi liksom får samma städerska varje gång och förutom att hon är grym på att städa är hon också supertrevlig.

Vi var verkligen supernöjda efter första gången och nu var det minst lika bra. De städar utrymmen som vi själva inte alls städar lika noggrant och ofta som de nu gör, typ duschen, speglar, lister med mera. Det är verkligen en så himla skön känsla att komma hem till ett städat hem och det doftar alltid gott också, det liksom doftar riktigt städat. Bästa städfirman i Malmö, rekommenderas!

Jag är så nöjd med hemstädningen från Klart Rent och förutom att städa hem så kan de även hjälpa till med kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputs, skolstädning, dödsbostädning och röjning. De har det mesta inom städning kan man säga 🙂 Och väldigt bra rekommendationer vilket ni kan se när ni Googlar på dem. Bästa städfirman i Malmö när man tittar på högst betyg i förhållande till antalet rekommendationer:) Spana in Klart Rent om ni söker städfirma :).

 

Bilder från städning och lite av vår lägenhet

 

bästa städfirman i malmö
bästa städfirman i malmö
bästa städfirman i malmöbillig vit serveringsvagnbästa städfirman i malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?