Bästa städfirman i Malmö – Klart Rent

Bästa städfirman i Malmö

Hej fina ni som läser. Som jag tidigare har berättat om så bestämde jag och Carl oss efter sommaren för att anlita en städfirma för vår lägenhet. Vi har verkligen lite tid (och lust och energi) för städning då vi båda jobbar hela dagarna och dessutom flänger en massa på helgerna. Självklart ville man hitta den bästa städfirman i Malmö och efter att ha läst en massa recensioner och träffat företaget bestämde vi oss för Klart Rent.

Klart Rent finns både i Malmö och Lund och städar mycket i vårt område där vi bor i Malmö så det passar ju perfekt. Nyligen var de hos oss och städare för andra gången och jag älskar att vi liksom får samma städerska varje gång och förutom att hon är grym på att städa är hon också supertrevlig.

Vi var verkligen supernöjda efter första gången och nu var det minst lika bra. De städar utrymmen som vi själva inte alls städar lika noggrant och ofta som de nu gör, typ duschen, speglar, lister med mera. Det är verkligen en så himla skön känsla att komma hem till ett städat hem och det doftar alltid gott också, det liksom doftar riktigt städat. Bästa städfirman i Malmö, rekommenderas!

Jag är så nöjd med hemstädningen från Klart Rent och förutom att städa hem så kan de även hjälpa till med kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputs, skolstädning, dödsbostädning och röjning. De har det mesta inom städning kan man säga 🙂 Och väldigt bra rekommendationer vilket ni kan se när ni Googlar på dem. Bästa städfirman i Malmö när man tittar på högst betyg i förhållande till antalet rekommendationer:) Spana in Klart Rent om ni söker städfirma :).

 

Bilder från städning och lite av vår lägenhet

 

bästa städfirman i malmö
bästa städfirman i malmö
bästa städfirman i malmöbillig vit serveringsvagnbästa städfirman i malmö

Följ:
Share:

Kommentera