Bli nummer 1 i sökresultat på Google

Nummer 1 i sökresultat på Google – blogginlägg i samarbete med Våning 18 webbyrå

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er idag. Är man företagare är det oerhört viktigt att man syns på nätet och har en bra hemsida som potentiella kunder enkelt kan hitta till. En oerhört viktig källa för att få trafik är Googles sökmotor. Tänk dig själv när du är ute efter en viss tjänst eller produkt. Ofta börjar du med att Googla för att se vilka olika alternativ som finns.

Som företag är det oerhört viktigt att synas bättre än sina konkurrenter på Google. Om du har en webbshop och säljer picknickkorgar till exempel så vill du ju att din hemsida ska dyka upp som nummer 1 i sökresultat på Google när folk söker på picknickkorg. Tänk om en konkurrent dyker upp högst där och inte du, då har du förlorat många potentiella kunder till dem. Det vill du ju verkligen inte!

 

Anlita en professionell webbyrå som kan sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering, SEO, handlar helt enkelt om att förstå Googles algoritm och skapa sin hemsida utifrån det så att Google väljer att visa den som nummer 1 för att Google anser att den är mest relevant på det aktuella sökordet. Att sätta sig in i sökmotoroptimering tar tid, men istället för att själv lägga en massa tid och pengar på det kan man välja att anlita en professionell webbyrå.

Våning 18 webbyrå är en professionell erfaren webbyrå och experter på digital marknadsföring. Genom att anlita Våning 18 webbyrå kan du få hjälp med att positionera dig bra på Google och därmed få en massa nya kunder som söker på det du erbjuder. De har kompetenser för att hjälpa dig att synas, få trafik till din sajt och genom det fler kunder.

På Google visas både betalda sökresultat och organiska sökresultat. Förutom sökmotoroptimering, det vill säga organiska sökresultat,kan man även välja att använda Google Ads. Med Google Ads betalar man för att synas på relevanta sökord (du väljer själv vilka) och här är det budgivning om vilken hemsida som kommer överst. Även Google Ads kräver en del tid och pengar att sätta sig in i men även här kan Våning 18 webbyrå hjälpa till.

Så för att summera är det verkligen viktigt att man som företag syns på Google. Att när dina potentiella kunder söker på det du erbjuder ska din hemsida komma så högt som möjligt, allra helst som nummer 1 i sökresultat på Google. Man kan positionera sig högt på Google genom sökmotoroptimering eller genom annonsering med Google Ads. Har du själv inte kunskapen finns det professionell hjälp att anlita och där rekommenderar jag Våning 18 webbyrå som har hög kompetens inom detta :).

webbyrå

 

 

Följ:
Share:

Kommentera