Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Byxor
Pullover
Knytblus
Pullover
Kavaj
Väska
Vit blus
Väska
Kappa
Slipover
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Klännning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Pullover
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Ankelboots
Halsduk
Väska
Linne
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kofta
Sneakers
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Slacks
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Bag
Knytblus
Pullover
Väska
Väst
Väska
Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Slingbacks
Blus
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
Cardigan
Blus
Kavaj
Kavaj
Linne
Satinkjol
Linne
Kofta
Jeans
Skjorta
Väska
Väska
Byxor
Basker
T-shirt
Kjol
Kappa
Väska
Klännning
Kappa
17   178
32   350
36   392
54   434
44   523

Bröllopsfest och njuta av söndagen

Hej fina. Igår kväll var jag och Carl på bröllopsfest. Det är en av Carls kompisar från volleybollen som gift sig och igår hade de fest med sina vänner. Innan vi åkte till deras bröllopsfest var jag, Carl och Pradi här hemma och drack en drink. Trevligt! Jag hade inte så mycket förväntningar på den här festen eftersom jag visste att jag inte skulle känna så många där men det blev verkligen hur kul som helst!

En av de första jag fick syn på på festen var en tjej som heter Johanna och är från Hudik, hur stor är den chansen liksom? =) Jag och Johanna känner väl inte direkt varandra sedan innan men Hudik är ju inte direkt en stor stad så man har alltid en massa gemensamma vänner och har lite koll på varandra ändå. Vi hade superkul nu på festen! Jag dansade nästan oavbrutet hela kvällen haha. Det känns i fötterna idag…

Idag har vi en lugn dag men jag har faktiskt jobbat en del med mitt företag och några uppdrag för några samarbetspartners jag har. På mitt senaste samtal med min livscoach bestämde vi att jag ska bli bättre på att njuta på söndagar och göra något speciellt av söndagar som ju faktiskt är en ledig dag. Ikväll ska jag och Carl laga svamprisotto (egentligen har vi redan börjat, med buljongen) och kanske se en film eller så.

Hoppas ni har en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?